AcasăSPORTAvertismentul lui Prunea: Depunctati Rapidul, altfel ne dezafiliaza FIFA!

Avertismentul lui Prunea: Depunctati Rapidul, altfel ne dezafiliaza FIFA!

Prunea nu crede ca Rapid va juca la anul in Liga 1

Membru in C.Ex. al FRF, Florin Prunea cere Federatiei sa ducia la indeplinire ordinul dat de FIFA: sase puncte penalizare pentru Rapid!

Prunea nu crede ca Rapid va juca la anul in Liga 1

In caz contrar, sustine fostul portar al nationalei, toate cluburile din Romania risca sa fie dezafiliate: „Mi-as dori ca Rapidul sa promoveze, pentru ca merita. Ar fi pacat sa fie depunctata. Pe de alta parte, regulamentele sunt foarte clare, iar documentele venite de la FIFA obliga FRF sa ia punctele Rapidului (…) Eu stiu ca FIFA nu prea face pasi inapoi cand ia o decizie. Daca FRF nu va pune in executare decizia, toate echipele vor fi dezafiliate!”.

Pe de alta parte, Dinu Gheorghe ii linisteste pe fanii Rapidului, anuntandu-i ca depunctarea ceruta de FIFA nu va fi pusa in aplicare: „Noi ne-am facut treaba, lucrurile sunt asezate destul de bine, nu vor fi probleme cu acea sanctiune. S-a platit, totul e rezolvat. Prin FRF, am trimis catre FIFA toata documentatia si o sa vedeti ca nu va fi nicio problema”.

Rapidul i-a platit lui Rhema Obed datoria de 57.000 de euro si asteapta acum ca FIFA sa anuleze decizia de sanctionare a clubului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger