AcasăSPORTAzarenka, sacrificiu pentru pariuri?

Azarenka, sacrificiu pentru pariuri?

Victoria Azarenka era a doua favorita a Turneului Campioanelor

Cel mai puternic turneu feminin de tenis al anului s-a incheiat aseara, o data cu disputarea finalei dintre americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li.

Victoria Azarenka era a doua favorita a Turneului Campioanelor

Meciul care, insa, a starnit cele mai multe comentarii la Turneul Campioanelor le-a avut protagoniste pe Na Li si Victoria Azarenka. In grupe, cele doua s-au intalnit vineri, pe 25 octombrie, iar victoria i-a revenit chinezoaicei, care a profitat de faptul ca sportivei din Belarus i-a recidivat o mai veche accidentare.

Chiar si intr-un picior, Azarenka a continuat sa joace tenis, spre uimirea spectatorilor, jumatate incantati de efortul/ sacrificiul ei, restul mai degraba sceptici si gandindu-se la un aranjament pentru pariuri. Orice „gambler” stie ca se acorda o cota de 1 in cazurile in care sportivul implicat intr-un eveniment se retrage din concurs; „sa se fi pariat sume uriase pe acest meci pe care Victoria Azarenka trebuia musai sa-l duca la bun sfarsit?”, s-au intrebat iubitorii tenisului care au urmarit incapatanarea bielorusei de a rezista pe teren doua seturi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
394 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger