AcasăSPORTBanii inapoi, Nasule!

Banii inapoi, Nasule!

Sandu nu pare a pricepe ce vrea Federatia de la el

Ceea ce pana acum o jumatate de an parea ceva de domeniul fantasticului a devenit in prezent o realitate crunta pentru Mircea Sandu: Federatia Romana de Fotbal il da in judecata ca sa recupereze un „maruntis” de nici 120.000 de lei!

Sandu nu pare a pricepe ce vrea Federatia de la el

Pe 5 martie, in ziua alegerilor la FRF, Comitetul Executiv a votat instituirea unei rente viagere pe viata pentru Mircea Sandu, in valoare lunara de 4.166 euro. Supusa spre dezbatere in Adunarea Generala din aceeasi zi, for care atunci l-a ales presedinte pe Razvan Burleanu, propunerea a fost acceptata, „Nasul”  incasand din acel moment drepturile care i se cuvineau. Ieri, ProSport a scris ca FRF s-a sucit si, chiar daca intre timp Sandu a renuntat la renta viagera, i-a intentat un proces fostului presedinte. Plangerea a fost depusa in data de 15 octombrie la Sectia a V-a civila a Tribunalului Bucuresti. Scopul este acela de a recupera suma de 114.736,46 de lei, reprezentand renta viagera incasata de parat, contravaloare combustibil, servicii de voce si date decontate de reclamanta”. De remarcat si ca Burleanu vrea ca antecesorul sau sa fie chemat „personal la interogatoriu”. „Astept sa-mi vina citatia si vorbim dupa. Dar, mai bine sa ne spuna domnul Burleanu cum FRF a pierdut un milion de euro prin rezilierea contractului cu Piturca. La cum am ramas fara selectioner, cred ca Piturca a facut un pariu cu Burleanu ca, daca face patru puncte din «dubla» cu Ungaria si Finlanda, poate sa plece gratis la arabi”, a reactionat „Nasul” Sandu.
Raspunsul la intrebarea „de ce aceasta actiune din partea lui Razvan Burleanu?” este unul singur: in numai opt luni de mandat, noul stapan de la „Casa Fotbalului” ar fi adus Federatia in sapa de lemn! Din cate se pare, deficitul bugetar al FRF ar fi de ordinul milioanelor de euro, iar viitorul pare sumbru, cu sponsori importanti hotarati sa-si retraga sprijinul financiar.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
497 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger