AcasăRecomandariBaroni i-a dat Simonei Halep cu Roland Barros-ul in cap

Baroni i-a dat Simonei Halep cu Roland Barros-ul in cap

Finalista din 2014 a Openului Frantei n-a putut trece de turul 2, astfel ca visul unui nou succes romanesc pe zgura de la Roland Garros trebuie amana cu cel putin un an.

Nervoasa inca din primul joc, cu rusoaica Evghenia Rodina, Simona Halep a aratat aceeasi stare si in fata Mirjanei Lucic-Baroni. Cu un serviciu care n-a functionat deloc, constanteanca s-a chinuit sa recupereze punctele pierdute, dar n-a izbutit sa duca primul set in tie-break si a pierdut cu 5-7. Decisivul a fost un cosmar cum nici cu Serena Williams n-a trait Simona: 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 0-5! Fiecare lovitura parea un chin pe care Halep si-l dorea cat mai repede terminat, de aici si numeroasele mingi lovite repede, fara pic de concentrare si previzibil pentru o fosta campioana de junioare la US Open.

Mirjana Lucic-Baroni

Mirjana Lucic-Baroni a pus capat meciului (7-5, 6-1 pentru croata) in stil de mare jucatoare, cu un as.
„Stiam ca va fi greu fiindca am mai jucat impotriva Simonei! Cunoscandu-i stilul, mi-am spus ca trebuie sa joc inteligent si sa nu fac greseli nefortate, ceea ce mi-a reusit”, a subliniat Baroni la finalul meciului cu Halep.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
525 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger