AcasăRecomandariBecali face inchisoare privata

Becali face inchisoare privata

Finantatorul clubului Steaua este un afacerist innascut, dovada ultima idee in acest sens: Gigi Becali vrea sa deschida o puscarie privata, ceva nemaiintalnit in Romania!

Gigi Becali scoate bani si din piatra seaca

Inchis de 11 luni (in prezent, se afla la Penitenciarul de la Poarta Alba), latifundiarul are in plan sa faca bani din aceasta stare de detentie. Nu a sa, ci a altor „miliardari” care vor fi inchisi pe viitor! Conform „fanatik.ro”, Becali investeste 10 milioane de euro in prima inchisoare privata din Romania, care va fi construita pe unul din terenurile detinute de el in zona Pipera, unde omul de afaceri isi are resedinta. Gazduire in aceasta puscarie cu dotari de hotel de trei stele (televizor in camera, baie cu cabina de dus, mobilier nou, sala de forta, sala de lectura, dispensar etc) vor avea in primul rand oamenii cu bani, cei care-si vor permite sa achite din propriul buzunar o chirie pe masura conditiilor de trai.
In prezent, printre „clientii” Administratiei Nationale a Penitenciarelor se regasesc personaje de marca, precum Adrian Nastase, Dan Radu Rusanu, Gruia Stoica, fratii Ioan si Victor Becali, George Copos sau Mihail Vlasov.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.353 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger