AcasăRecomandariBecali muta FCSB la Giurgiu

Becali muta FCSB la Giurgiu

Ca Ministerul Apararii Nationale a rezolvat toate problemele si acum vrea sa-si faca si o echipa de fotbal, n-ar trebui sa mire pe nimeni, doar traim in Romania, dar ce ziceti daca Gigi Becali isi muta FCSB-ul la Giurgiu!?

Gigi Becali nu vrea sa faca pace cu Armata in chestiunea „Steaua”

Cum de apararea tarii se ocupa, mai nou, americanii, ministrul Mircea Dusa are timp sa rezolve si una dintre cele mai urgente probleme din Armata: absenta unei echipe de fotbal! „Clubul Steaua apartine MApN si este finantat de la bugetul statului in proportie de 90% si 10% din venituri proprii. Am decis zilele trecute sa reinfiintam sectia de fotbal. O luam de la zero, cu copii si juniori. Infiintam patru grupe cu 22 de copii in fiecare grupa, copii ce vor fi pregatiti de fosti fotbalisti stelisti celebri. Din 2016 vom incerca sa incepem din Liga a IV-a”, a anuntat ministrul Dusa.

Cum era si de asteptat, Gigi Becali i-a dat imediat replica. Finantatorul FCSB se declara dispus sa cedeze Armatei clubul pe care-l patroneaza din ianuarie 2003. Mai mult, latifundiarul nu se retrage din fotbal, din contra, va negocia cu Ioan Niculae cumpararea echipei Astra, probabil principala favorita la castigarea titlului! „Pentru ce sa-si faca Clubul Sportiv al Armatei echipa de fotbal? Le-o dau eu pe asta! Sa vina la mine si discutam. Le-o dau la iarna pe primul loc si fara datorii. Scap de povara asta, pentru ca e o povara prea mare numele asta. O dau gratis. Nu mai vreau sa ma stresez la fotbal, iar Steaua e stresanta”. Tratativele cu omul de afaceri Ioan Niculae s-ar finaliza foarte repede, crede Becali: „Am 10 jucatori pe care ii iau cu mine si plec la o echipa din play-off, de exemplu la Astra lui Ioan Niculae. Mai pun 4-5 milioane de euro si iau Astra. Am stadion si joc in Liga Campionilor. Sunt si eu om, nu mai am 45-50 de ani. Nu mai am forta de razboi, nu mai am putere. Sunt in vale, cobor, am facut 57 de ani. Imi dau cuvantul de onoare ca le dau echipa. Il caut pe ministrul Dusa si discut cu el. Ma duc la alta echipa si le demonstrez ca nu se castiga titlurile cu un fanion”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
567 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger