AcasăSPORTIrina Begu, cel mai tare meci din 2016

Irina Begu, cel mai tare meci din 2016

Irina Begu continua sa uimeasca lumea tenisului cu evolutiile ei

Irina Begu s-a calificat in turul 3 la Roland Garros la capatul celui mai spectaculos meci de tenis jucat anul acesta in circuitul feminin.

Irina Begu continua sa uimeasca lumea tenisului cu evolutiile ei

Nu o fi ea, in Romania, la fel de populara ca Halep, dar uite de ce este capabila! Dupa ce a fost umilita de Simona, la Madrid, Irina si-a luat revansa cu o semifinala jucata la Roma, iar acum, la Openul Frantei, ridica spectatorii in picioare si creste rating-ul televiziunilor care transmit turneul.

Partida ei cu Coco Vandeweghe a fost aleasa de site-urile de specialitate drept cea mai frumoasa din tot circuitul WTA pe anul 2016! S-a terminat 6-7, 7-6, 10-8 pentru romanca, intr-un joc care a durat 3 ore si 41 de minute.

Am avut 4-1 si chiar 5-2, insa nu simteam cu adevarat ca eu conduc jocul sau ca il am in mana. De la game la game, ea returna mai bine. Incepand cu 5-4 pentru ea, in decisiv, cand am revenit si am facut 5-5, eu am jucat foarte bine tactic, am inceput sa conduc si eram pozitiva, incercam sa fiu la fiecare punct acolo, sa-i pun cat mai multe mingi inapoi, s-o fac sa greseasca”, a declarat Irina la finalul intalnirii. In turul urmator, Begu o va intalni pe nemtoaica Annicka Beck, despre care Irina afirma ca „este o jucatoare buna, periculoasa, pe care eu o cunosc. Ii place zgura si cred va fi un meci greu”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger