AcasăSPORTBergenbier da 2,3 milioane de euro Federatiei lui Burleanu

Bergenbier da 2,3 milioane de euro Federatiei lui Burleanu

Echipa nationala a jucat in ultimii ani cu Timisoreana pe echipament

Ajunsa in sapa de lemn, Federatia Romana de Fotbal primeste un ajutor neasteptat din partea noului sponsor principal, Bergenbier.

Echipa nationala a jucat in ultimii ani cu Timisoreana pe echipament

Dupa 6 ani, Bergenbier se intoarce pe tricourile de joc ale echipei nationale de fotbal. Vineri, la Poiana Brasov, reprezentantii Federatiei si cei ai companiei vor semna un parteneriat pe patru ani, cu o valoare totala de 2,3 milioane de euro. In functie de performantele fotbalistilor romani (calificare la turneele finale, depasirea fazelor grupelor etc), contractul poate creste cu inca un milion de euro. In decembrie, producatorul de bere Timisoreana l-a anuntat pe Razvan Burleanu ca renunta sa mai sponsorizeze Federatia Romana de Fotbal cu 600.000 de euro pe an.
Noul parteneriat vine fix intr-un moment in care mai multi oameni din fotbalul romanesc dadeau ca sigur falimentul FRF. Fostul selectioner, Victor Piturca, intre timp ajuns la Al Ittihad, a declarat ca „fotbalul romanesc e in faliment. Inclusiv FRF, usor, usor intra in colaps financiar”. De remarcat ca, pentru prima data de la Revolutie incoace, FRF a cerut sprijin financiar de la Ministerului Tineretului si Sportului, lucru confirmat de secretarul de stat Carmen Tocala.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger