AcasăSPORTBurleanu, 500 de euro pe zi de la FRF, bani de buzunar!

Burleanu, 500 de euro pe zi de la FRF, bani de buzunar!

Avocatul Catalin Dancu vorbeste despre delapidare, dar nu stim daca se refera si la povestea cu diurna lui Razvan Burleanu. Tot mai multi oameni de fotbal se intreaba cum este posibil ca, ori de cate ori merge in strainatate, presedintele FRF sa deconteze cate 500 de euro pe zi „bani de buzunar”, in conditiile in care Federatia Romana de Fotbal ii plateste, separat, transportul, cazarea si masa?! Numai in 2015 ar fi vorba de peste 200 de astfel de excursii. Un huzur la care Mircea Sandu doar putea sa viseze.

Dar nici Anghel Iordanescu nu sta mai rau. FRF i-a pus un salariu de 1.000 de euro pe zi, bani pe care „Tata Puiu” ii incaseaza, atentie, pana pe 10 iulie, cand ii expira contractul. Cu alte cuvinte, Iordanescu mai suge inca 19.000 de euro de la Federatie!

Refuza sa dea inapoi prima de 90.000 de euro!

Razvan Burleanu reprezinta politrucul de tip nou: campion al vorbelor goale si excelent combinagiu. Stie cum se papa opt milioane de euro fara sa se murdareasca la gura, nu lasa urme nici pe masa Federatiei.

Iar cand vine decontul, ridica din umeri, asa cum a facut luni noapte, la intoarcerea in tara dupa vizita de lucru intreprinsa in Franta. De cateva ori l-au intrebat jurnalistii daca are de gand sa renunte la prima de calificare (90.000 de euro pentru el, aceeasi suma pentru secretarul Bodescu) pe care si-a tras-o, de fiecare data a driblat asumarea responsabilitatii pentru umilitorul „european” facut de nationala Romaniei.

Dialog intre ziaristi si Burleanu pe „Otopeni”, la 3 dimineata:

– Aveti de gand sa renuntati la prima de 90.000 de euro?

– Intotdeauna in asemenea situatii ai reactii de acest tip… Ce pot sa-mi reprosez este ca acest proiect de reconstructie pe care l-am inceput acum doi ani nu a inceput acum 24 de ani. Nimeni nu va poate promite rezultate peste noapte. Daca vrei sa ai un copac falnic, ai nevoie de 24 de ani ca sa creasca.
– Si, totusi, acesti bani ar putea fi folositi pentru copii si juniori…

– Probabil stiti foarte bine ca zona de copii si juniori reprezinta o prioritate pentru noi.

author avatar
National
640 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger