AcasăRecomandariBurleanu: Castigam alegerile si daca ar fi candidat Gica Popescu!

Burleanu: Castigam alegerile si daca ar fi candidat Gica Popescu!

N-a fost niciodata lider de vestiar, cel mult a trecut in vizita prin asemenea locuri, dar asta nu-l impiedica sa afirme cu convingere ca l-ar fi pulverizat pe Gica Popescu in alegerile de la FRF, daca „Baciul” ar fi fost in posibilitatea de a candida.

Razvan Burleanu si-a facut, in mai putin de o luna, numerosi dusmani in fotbalul romanesc

Razvan Burleanu (29 de ani) are proprietatea termenilor pe care ii slobozeste, dar ne vine greu sa-l luam in serios cand descoperim asemenea „perle”. Ultima se refera la o ipotetica „batalie” cu Popescu pentru fotoliul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal: „Este exclusa o astfel de asociere, intre condamnarea domnului Popescu si alegerile de la FRF. Cei care fac o astfel de legatura uita poate motivul pentru care el a fost urmarit penal si condamnat, evaziune fiscala, spalare de bani, inselaciune si asa mai departe. Eu as fi castigat alegerile si cu Popescu candidat!”. Totusi, o posibila explicatie a increderii exagerate o ofera chiar Burleanu, cand recunoaste ca a avut parte de sprijin politic: „Am prieteni in toate partidele politice, care m-au asigurat de tot sprijinul lor”.
Pe de alta parte, o data mutat la „Casa Fotbalului”, Burleanu admite ca ia in calcul o posibila subventionare de catre stat a fotbalului romanesc: „Este o tema sensibila. Ceea ce ne dorim in perioada urmatoare, inainte sa solicitam o subventionare a FRF, este un cadru legislativ mult mai clar, prin care sa putem sa atragem mult mai usor resurse financiare dinspre mediul privat. Altfel spus, de o modificare a codului fiscal cu referire directa la capitolul legat de sponsorizari. Este o procedura absolut normala prin care absolut orice federatie sportiva trebuie finantata in Romania. Modelul ceh aplica deja acest sistem cu numarul de practicanti si performantele obtinute. Federatia Romana de Fotbal va accesa in perioada urmatoare orice resursa financiara posibila pentru un parcurs spre performanta. Razvan Burleanu a fost ales presedinte al Federatiei in cadrul Adunarii Generale din 5 martie, la o zi dupa ce fostul international Gheorghe Popescu, principalul favorit la alegeri, fusese condamnat in „Dosarul transferurilor”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger