AcasăSPORTBurleanu, incoltit de jucatori

Burleanu, incoltit de jucatori

Ciprian Marica este ultimul international care il ataca pe seful Federatiei;
Razvan Burleanu, tot mai aproape de un puci al presedintilor din Liga 1;
FRF nu mai are bani si cauta antrenor low cost.

Vin vremuri grele pentru Razvan Burleanu si asta exclusiv urmare a managementului dezastruos implementat la Federatia Romana de Fotbal. Contestat de tot mai multi specialisti dupa acest Euro maro, epigonul lui Mircea Sandu a preferat sa adopte pozitia strutului; nicio reactie oficiala de la „Casa Fotbalului”, tacere totala si un singur anunt, facut imediat dupa rusinea traita cu Albania (0-1): „Deja lucram la analiza care vizeaza tot ce s-a intamplat”.

Satul de atata munca fara rezultate, Ciprian Marica ii reaminteste presedintelui FRF ca se umple de penibil. Fostul stelist este ultimul international roman (si cel mai important!) care a ales sa nu mai taca. „Ma deranjeaza atitudinea lui Burleanu pentru ca nu vine sa ne spuna ceva, o opinie…”, a reactionat Marica, a carui parere despre necesitatea aducerii unui tehnician strain e categorica: Romania nu are nevoie de asa ceva!

Altfel, Ciprian l-a taxat si pe Vlad Chiriches, capitanul de conjunctura al nationalei ce pare sa fi imprumutat discursul de SNSPA al lui Razvan Burleanu. „Parerea mea despre conferinta lui Chiriches este ca am revazut o a treia repriza a meciului cu Albania; Vlad a fost apatic, fara sa isi asume o responsabilitate”.

Se revolta presedintii din Liga 1?

La fel de nemultumiti de ce se intampla la Federatie sunt si presedintii de cluburi, mai ales cei din Liga 1. De cateva zile circula un zvon ca se strang voturi pentru convocarea unei Adunari Generale Extraordinare a FRF, cu punct pe ordinea de zi „demiterea conducerii executive a FRF”! Ramas doar cu protectia lui Vasile Dancu, Razvan Burleanu se poate considera ca si singur in fata ofensivei patronilor din fotbal.

Euro 2016 a produs bani de antrenor low cost

Gaura imensa la FRF dupa un Campionat European de la care echipa nationala s-a intors doar cu 500.000 de euro, pentru atat singurul punct obtinut, acel 1-1 din remiza cu Elvetia.

Si cum Razvan Burleanu a rezolvat de mult timp bonusul de 8 milioane de euro primit de la UEFA pentru calificarea la Euro, bugetul Federatiei inseamna acum doar o imensa punga goala.

Se cauta solutii pentru un antrenor low cost sau orice alta solutie care sa salveze FRF din aceasta situatie. In varianta a doua se incadreaza si Cosmin Olaroiu, vazut drept un profesionist care merita sa pregateasca echipa nationala. Doar ca Burleanu si-ar dori ca „Oli” sa accepte oferta de voluntariat pana la redresarea situatiei financiare, „si mai vorbim dupa aceea”, cum se obisnuieste in Romania.

Daca Olaroiu nu pare incantat de idee, nu acelasi lucru il putem spune si despre tehnicienii din strainatate pe care FRF deja i-a contactat. Sunt semnale ca prin liga a doua albaneza se gasesc doritori sa preia echipa nationala, trebuie doar insistat!

author avatar
National
798 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger