AcasăSPORTBute initiaza razboiul romano-canadian

Bute initiaza razboiul romano-canadian

Jo Jo Dan si Lucian petrec mult timp impreuna

Cu gandul la revansa cu britanicul Carl Froch, Lucian Bute ar putea disputa urmatorul meci impotriva canadianului Adonis „Superman” Stevenson, locul 2 mondial in ierarhia IBF, la Montreal, in toamna.

Jo Jo Dan si Lucian petrec mult timp impreuna

Initial se stabilise ca „Superman” Stevenson sa-l intalneasca, intr-un meci eliminatoriu, pe camerunezul Sakio Bika, insa cele doua parti nu au ajuns la un numitor comun.

Stevenson are 18 victorii si o infrangere la profesionisti

Canadianul solicita ca meciul sa se dispute pe 11 august, la Montreal, in timp ce Bika, gandindu-se ca ar putea fi furat de arbitri, a anuntat ca nu este dispus sa se bata decat in SUA si cel mai devreme in septembrie.

In aceste conditii, presa canadiana spune ca pe fir a intrat Jean Bedard, presedintele Interbox, club de care apartine Bute. Afaceristul canadian discuta cu Yvon Michel, reprezentantul lui Stevenson, posibilitatea organizarii unui meci de zile mari la Montreal, oras in care ambii luptatori se bucura de sustinerea a numerosi fani. Mai mult, in calcule ar putea fi inclus si Jo Jo Dan, care ar putea disputa un meci cu un reprezentant al Canadei la categoria welter. Giurgiuveanul a primit „unda verde” din partea medicilor, dupa fractura de mandibula suferita in noiembrie anul trecut, si si-a reluat de doua saptamani antrenamentele cu gandul la un meci cu unul dintre Antonin Decarie, campionul WBC International, Kevin Bizier sau Phil Lo Greco.

author avatar
Cristi Ionita
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger