AcasăSPORTBute ramane cel mai iubit dintre canadieni

Bute ramane cel mai iubit dintre canadieni

Aflat in Filipine pentru un cantonament de doua luni, Lucian Bute primeste o veste neasteptat de buna, tocmai din celalalt capat al lumii.

Canadienii l-au asigurat pe Lucian Bute ca ramane cel mai iubit boxeur, chiar daca a pierdut ultimele doua lupte cu adevarat importante, la Carl Froch si Jean Pascal. Si fara centura de campion IBF, romanul a primit cele mai multe voturi la un sondaj initiat de „12rounds.ca”. La intrebarea „ce meci va intereseaza cel mai mult”, tinand cont ca in decembrie vor fi patru gale in Canada,  pasionatii de box au ales (69%, 482 de voturi) lupta lui Bute cu argentinianul Roberto Bolonti. La mare distanta (18%, 129 de voturi) este partida dintre David Lemieux si Gabriel Rosado. „Vedetele” Jean Pascal si Adonis Stevenson n-au strans impreuna decat 88 de voturi!
In alta ordine de idei, pregatirea lui Bute pentru meciul din 6 decembrie decurge normal. Aseara, pugilistul pregatit de Freddie Roach a avut o noua repriza de sparring, cu unul dintre luptatorii inscrisi la clubul legendarului Manny Pacquaio. Atent la fiecare miscare a elevului sau, experimentatul Roach a intrerupt „bataia” ori de cate ori a simtit nevoia sa intervina cu un sfat pentru Lucian. „Sunt pregatit din toate punctele de vedere sa revin in ring”, a dat asigurari Bute.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger