AcasăSPORTBute s-a antrenat chiar sub nasul “Cobrei”

Bute s-a antrenat chiar sub nasul “Cobrei”

ECHIPA. Bute s-a pregatit intens cu Kirt Sinnette

Boxerul roman s-a pregatit timp de o saptamana la Sheffield, la 70 de kilometri de Nottingham, orasul in care, pe 26 mai, se va disputa meciul cu Carl Froch

ECHIPA. Bute s-a pregatit intens cu Kirt Sinnette

Bute anuntase initial ca, prima saptamana din Anglia, se va pregati la Londra sau Nottingham, dar pana la urma informatia s-a dovedit a fi un simplu zvon aruncat in duelul tactic cu Froch. Membrii din staff-ul britanicului au facut eforturi disperate pentru a afla unde se antreneaza romanul, iar Eddie Hearn, promotorul “Cobrei”, chiar a pus la bataie doua invitatii VIP, insa fara folos, Lucian reusind sa se ascunda intr-o locatie aflata chiar sub nasul adversarului sau.

LOCATIE . Sala care l-a gazduit timp de o saptamana pe Bute

Campionul s-a antrenat la “Nuffield Health Gym”, un complex sportiv de cinci stele aflat in acelasi oras, Sheffield, in care s-a antrenat o buna bucata de timp si adversarul sau din meciul de sambata. Spre deosebire de Froch, care s-a antrenat la Institutul Sportiv din Sheffield, oamenii lui Bute au ales, pentru pugilistul roman, o locatie in care Lucian sa aiba la dispozitie sala de box, sala de forta, bazin olimpic de inot, pista de alergare si conditii optime pentru refacere si relaxare.

ASPECT. ”Nuffield Health Gym”, un complex de cinci stele

Bute a efectuat sambata dupa-amiaza ultimul antrenament la “Nuffield Health Gym”, inclusive 12 reprize de sparring cu Kirt Sinnette, adversarul adus special din Trinidad Tobago. Boxerul roman s-a mutat, de ieri, la Nottingham, urmand ca principalul sau obiectiv din ultimele zile sa fie incadrarea in limitele categoriei.

Antrenamentul oficial, pe un stadion de cricket

ISTORIE. ”Trent Bridge” a gazduit un meci international de fotbal, Anglia – Irlanda 6-0 (1897)

Eddie Hearn, promotorul lui Froch si organizatorul galei de la Nottingham, a anuntat programul oficial al mega-meciului din 26 mai in care Lucian Bute isi pune pentru a 10-a oara in joc centura de campion mondial. Astfel, vineri, pe 25 mai, de la 16.45 (ora Romaniei), cei doi pugilisti vor efectua, in Capital FM Arena, cantarul oficial. Apoi, Froch si Bute vor sustine antrenamente deschise publicului la “Trent Bridge”, un stadion de cricket cu o capacitate de 17.500 de locuri. Atat cantarul oficial, cat si antrenamentele celor doi pugilisti vor fi transmise in direct de celebrul post de televiziune englez Sky Sports. Gala de sambata va debuta la 21.30 (ora Romaniei), iar marele meci dintre Froch si Bute este programat sa inceapa in jurul orei 02.00 noaptea.

Kessler, victorie prin knock-out

Mikkel Kessler

Danezul Mikkel Kessler, unul dintre posibilii viitori adversari ai lui Lucian Bute, a facut o demonstratie de forta sambata seara, cand l-a invins, prin knock-out, in repriza a patra, pe americanul Allan Green. Kessler a fost knock-down in prima repriza, dar a revenit si a inchis conturile in mai putin de 12 minute. Pugilistul danez si-a asigurat, astfel, centura de campion WBC Silver la categoria semigrea.

author avatar
Cristi Ionita
638 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger