AcasăSPORTBute se pregateste pentru macel!

Bute se pregateste pentru macel!

Ca doi mari campioni, Lucian Bute si Badou Jack au lasat deoparte rivalitatea si s-au fotografiat in fata principalelor puncte de atractie din Washington. Capitala SUA va gazdui, in noaptea de sambata spre duminica (in direct la Digi Sport), cea mai asteptata gala de box a anului.

Lucian este concentrat la maximum pentru meciul cu Badou Jack

Romanul a sosit la Washington insotit de un numeros staff, in fruntea caruia au stat fratii Ottis si Howard Grant, antrenorii sai. „Sunt in cea mai buna forma a carierei mele”, le-a declarat Bute jurnalistilor care au venit sa-l intampine.
Ca parte a programului stabilit de organizatori, cei doi pugilisti au participat la o sesiune de promovare a galei din „DC Armory”. Astfel, Lucian si adversarul sau, Badou Jack, s-au fotografiat in fata celor mai importante obiective turistice ale capitalei SUA, printre care Casa Alba si Lincoln Memorial. La fel, si ceilalti protagonisti ai galei, ne referim aici la James DeGale (campionul en-titre al versiunii IBF) si Rogelio Medina, au luat parte la o sesiune foto. Reamintim ca invingatorii din cele doua meciuri vor lupta la toamna pentru unificarea centurilor WBC si IBF la categoria supermijlocie.

Canadienii, impresionati de moralul lui Bute

Lucian Bute are si cetatenia canadiana, insa nu asta i-a convins pe jurnalistii de la Montreal sa-i fie alaturi in gala din State, ci pofta romanului de a reveni in elita boxului, aratata asta-toamna la meciul cu James DeGale. „„Lucian crede in sansele sale de a redeveni campion mondial. La fel si persoanele din jurul lui, ca Michel Yvon, Eric Lucas, Jean Bédard ori antrenorul Howard Grant (…) Desi a pierdut cu DeGale, Bute a demonstrat ca, in repriza a 12-a, inca mai avea combustibil in rezervor. Da, atunci a pierdut, dar in ochii multora a fost mai mult o infrangere «morala». A fost o infrangere cu savoare de performanta fina”, scrie Bertrand Raymond, ziarist la portalul „RDS”.
In concluzie, Raymond avertizeaza ca declaratia lui Bute, conform careia vrea sa revina in Canada cu centura mondiala WBC, trebuie luata foarte in serios: „Badou Jack este un adversar dificil si nu-i va fi deloc usor. (…) are aceeasi sete de victorie pe care o are si Bute, insa motivatia sa nu este la fel de mare ca a lui Lucian, asta e clar!”.

Laudat de Floyd Mayweather

Badou Jack va avea de tras daca isi doreste victoria in meciul cu Lucian Bute. Parerea ii apartine chiar marelui campion Floyd Mayweather. Managerul lui Badou Jack si organizatorul galei de la Washington l-a laudat pe romanul Bute, afirmand despre el ca „arata foarte dur si loveste bine si extrem de puternic. Mi se pare ca este dificil sa lupti impotriva lui Lucian. In concluzie, eu sper sa avem un KO in acest meci”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
68 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger