AcasăSPORTBute se vinde in mall

Bute se vinde in mall

Lucian Bute face spectacol oriunde se antreneaza

In saptamana premergatoare meciului cu James DeGale, programat pe 28 noiembrie la Quebec, Lucian Bute a ales sa faca un antrenament scurt, dar intens pe un ring de box instalat intr-un mall.

Lucian Bute face spectacol oriunde se antreneaza

Ideea de a promova astfel meciul cu detinatorul centurii IBF la supermijlocie nu este una noua. Lucian a facut acelasi lucru si in Bucuresti, la AFI Palace Cotroceni, pe 5 iulie 2011, inaintea luptei cu francezul Jean-Paul Mendy, singura in care Bute a boxat in tara natala. Peste 100 de persoane, curiosi si amatori de box, au urmarit antrenamentul cu public al fostului campion mondial.
Lucian Bute si-a propus sa ridice din nou deasupra capului centura cu diamante, pe care a mai detinut-o intre 2007 si 2012. In acest sens, considera galateanu, sustinerea spectatorilor poate juca un rol decisiv in gala de sambata noapte: „Sigur ca este foarte important sa boxez in fata sustinatorilor mei. Vor fi probabil 10.000-12.000 de persoane in spatele meu, care ma vor sustine frenetic. Ele imi vor da o buna rezerva de energie si ma vor impinge sa performez mai bine”. James DeGale (21 victorii si o infrangere) isi va apara pentru prima oara centura IBF castigata in luna mai dupa un meci impotriva americanului Andre Dirrell.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger