AcasăSPORTCa sa "moara" Viitorul lui Hagi, rapidistii baga juniorii cu Ceahlaul

Ca sa „moara” Viitorul lui Hagi, rapidistii baga juniorii cu Ceahlaul

Deranjati ca Gica Hagi a cerut retrogradarea Rapidului, giulestenii se gandesc sa incurce Viitorul Constanta in lupta pentru evitarea retrogradarii. Astfel, in ultima etapa, pe teren propriu, cu Ceahlaul Piatra Neamt, antrenorul Marian Rada vrea sa foloseasca echipa de rezerve, la fel cum a procedat Steaua, runda precedenta, cand a menajat titularii chiar in partida cu Viitorul.

Marian Rada va menaja titularii in ultima etapa

„Vreau ca-n ultimul meci sa bag juniorii de 16 ani, sa-i vad cum se descurca. E vreo problema? Asta e strategia clubului Rapid. Chiar imi doresc sa ajung ca in ultima etapa sa aliniez echipa de juniori sub 16 ani. Dar eu altceva nu inteleg. Cum de unii jucatori de la echipa asta care a castigat campionatul (n.n – Steaua Bucuresti) au fost in vacanta cu Viitorul Constanta si in ultimul meci revin din vacanta si joaca. Ca sa celebreze, cica! E, asa o sa celebrez si eu, cu juniorii de 16 ani pe teren!”, a anuntat Rada.

Viitorul Constanta, CS Severin, Concordia Chiajna si Ceahlaul Piatra Neamt sunt in lupta directa pentru evitarea retrogradarii, cu doua etape ramase de disputat din acest campionat.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger