AcasăSPORTCatalin Zmarandescu, atacat dur dupa ultima infrangere suferita!

Catalin Zmarandescu, atacat dur dupa ultima infrangere suferita!

Personaj principal in gala de arte martiale mixte UCMMA 37 ce a avut loc sambata, la Londra, Catalin Zmarandescu a suferit una dintre cele mai urate infrangeri din cariera.

Zmarandescu a fost facut knock-out, in debutul reprizei a doua, de catre luptatorul lituanian Arvydas Juska, sportiv mult mai tanar care avea doar doua meciuri disputate pana acum, ambele castigate.

Infrangerea suferita a lasat urme adanci mai ales in orgoliul lui Zmarandescu. Dublu campion mondial la categoria grea, in versiunile CFC si AFC, Zmarandescu ar fi vrut sa dea lovitura si UCMMA, varianta englezeasca a celebrului UFC, dar visul sau a fost spulberat inca din start.

Mai mult, imediat dupa infrangerea suferita la Londra, Zmarandescu a fost acuzat de dur de mai multi luptatori romani. „Mai bine ramane campion mondial in galele de amatori, daca in gale mai serioase se impiedica” a fost mesajul transmis de cativa luptatori romani.

Totusi, Zmarandescu a primit si numeroase mesaje de incurajare pe un celebru site de socializare. Fanii romanului sunt siguri ca Zmarandescu va reveni si mai puternic, cum a facut-o si in alte randuri.

author avatar
Cristi Ionita
957 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger