AcasăSPORTCe ISIS? Pe Stade de France s-a dat atacul moliilor!

Ce ISIS? Pe Stade de France s-a dat atacul moliilor!

Finala Franta – Portugalia va ramane in istorie pentru doua momente epice – lacrimile lui Cristiano Ronaldo din momentul accidentarii si atacul moliilor pe „Stade de France”! S-au temut de ISIS, insa teroristi au fost acesti fluturi de noapte. Parea ca o intreaga armata de molii s-a adunat pe arena de langa Paris, in haosul creat cazand victima toate vedetele fotbalului, de la superstarul lusitan si pana la fostul arbitru italian Pierluigi Collina.

Consecinta a caldurii execusive care a lovit capitala Frantei in ultimele sale? Nicidecum, la mijloc nu este altceva decat o simpla eroare facuta de organizatori. Sambata seara, din motive de securitate, acestia au lasat aprinsa toata noaptea instalatia de nocturna a stadionului, linistea si lumina puternica atragand moliile ca un magnet. Iar duminica, la ora meciului, harmalaia produsa pe „Stade de France” i-a deranjat pe „locatarii” instalati de numai o zi, drept pentru care in lumea moliilor s-a declansat operatiunea „Sabotati finala Euro 2016”.

Molie – nume generic dat mai multor specii de fluturi mici de noapte, ale caror larve ataca lucrurile de origine vegetala sau animala.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger