AcasăSPORTCe spune sotia portarului de la Vointa Sibiu despre adulter

Ce spune sotia portarului de la Vointa Sibiu despre adulter

Relu si Ana Maria, dovada irefutabila

Goalkeeper-ul Vointei Sibiu a socat intreaga lume anuntand pe Facebook ca divorteaza de sotie, asta la doar cateva luni de la casatorie. Fotbalistul sustine ca Ana Maria l-ar fi inselat cu un anume Relu, actionar la un club de fite din Brasov.

Relu si Ana Maria, dovada irefutabila
Danalache, in cantonamentul din Antalya
Brasoveanul, alaturi de toate prietenele Anei Maria
Patronache Relu, alaturi de niste doamne
In toamna lui 2011, la un an de "Rahmen", cu aceeasi camasa, dar cu alte fete

Miercuri, Remus Danalache – aflat in cantonament cu echipa in Antalya – a postat o fotografie pe Facebook pe care o descrie ca fiind dovada infidelitatii. Zeci de prieteni au comentat gestul uluitor al jucatorului, cel mai simpatic fiind postul unui sibian, care l-a indemnat pe goalkeeper sa-i intoarca sotiei sale spatele, asa cum a facut-o la un penalty, intr-un meci cu Petrolul. Altii sunt de parere ca Remus se pripeste, avand in vedere ca, pe Facebook, exista sute de fotografii cu presupusul amant al Anei Maria Forika alaturi de doamne si domnisoare. Totusi, Danalache o tine pe a lui: „Poza prezentata de mine a fost postata initial de sotia mea. Am rugat-o sa o scoata, dar n-a vrut. Mai mult, m-a sters pe mine din lista de prieteni! Ma sunau prietenii sa-mi spuna ca mi-au vazut masina pe la Predeal, iar eu eram la Sibiu”, afirma fotbalistul de 28 de ani in presa locala.

Relu se trage in poze cu toate fetele!

Atat Remus si Ana Maria, cat si „amantul” Relu, sunt de bastina din Brasov, iar cel care i-ar fi sucit mintile consoartei jucatorului are mare trecere la femei. Acesta apare in zeci de fotografii facute in Clubul Rahmen din Brasov, alaturi de foarte multe doamne si domnisoare. Contactata telefonic, Ana Maria nu a dorit sa faca niciun comentariu. „Stiu despre ce este vorba, dar nu am nimic de declarat. Nu ma deranjeaza situatia. Multumesc de telefon”, a spus, razand, sotia lui Danalache.

Cuplu destramat dupa numai patru luni

Remus si Ana Maria s-au casatorit in luna octombrie 2011, ea fiind sora coechipierului de la Vointa Sibiu, Rares Forika. Prietenii cuplului sunt suprinsi de decizia lui Danalache de a intentat divort la intoarcerea din Turcia. Ana Maria are 28 de ani, este manager departament logistica la o firma de transporturi din Brasov, femeia fiind absolventa a Facultatii de Management din acelasi oras, avand si master in turism.

author avatar
Sebastian Stan
2.958 afisari

5 COMENTARII

  1. serios?? te deranjeaza daca te intreb cum ai descoperit acest lucru??

    nu ma mir sa vad genul asta de subiecte „interesante” in ziare gen cancan, click….dar pana si la voi..??
    rau ati ajuns!

    vad ca de la o vreme s-a umplut tara de personaje integre (banuiesc ca asa va considerati, din moment ce va permiteti sa-i comentati pe altii) :))))

    lasa-ti oamenii sa-si traiasca viata!

  2. „In toamna lui 2011, la un an de „Rahmen”, cu aceeasi camasa, dar cu alte fete”

    hmm..cineva clar are probleme optice grave!! :))

    ce v-ati face fara facebook’ul asta!?? :))

  3. Remusica nu fi tata suparat,tu deja l ai pedepsit pe Relu,lasandu i impreuna.E personal o treceam prin masina de tocat

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger