AcasăSPORTChipciu cel Bun

Chipciu cel Bun

Intr-un final, a reusit si Chipciu sa-l invinga pe Stoianov!

Alexandru Chipciu a fost eroul Stelei in mansa tur a play-off-ului Ligii Campionilor, disputata marti seara, la Bucuresti, impotriva formatiei bulgare Ludogoret Razgrad.

Intr-un final, a reusit si Chipciu sa-l invinga pe Stoianov!

Dupa un penalty ratat in minutul 35 si numeroase alte faze de atac finalizat neinspirat, Chipciu a reusit sa puncteze pe final de meci, cand deja stadionul incepuse sa se goleasca de spectatori. Spre deosebire de alte partide cu asemenea miza, jocul de pe Arena Nationala a inceput in forta, fara obisnuita perioada de tatonare. Bulgarii nu au parut deloc timorati de jocul agresiv al romanilor si au amenintat la randul lor poarta Stelei, Arlauskis fiind nevoit sa intervina de cateva ori, inclusiv la marginea careului, pentru a indeparta pericolul. Cu o presiune usor haotica, trupa lui Galca a reusit sa marcheze abia in minutul 88, cand Chipciu a sutat imparabil din careu.

Steaua a facut, astfel, un pas important catre cea de-a doua sa calificare consecutiva in grupele UEFA Champions League, pe care urmeaza sa o valideze pe 27 august, cu ocazia returului din Bulgaria.

Rateaza returul din Bulgaria

Campioana Romaniei nu va putea conta pe atacantul Alexandru Chipciu in meciul de la Sofia, cu Ludogoret Razgrad, programat pe 27 august. Chipciu este suspendat din cauza cumulului de cartonase galbene, dupa ce a primit un avertisment in cursul jocului de la Bucuresti. Cel mai probabil, in primul „11” va reveni Cristi Tanase, accidentat pentru partida tur.

Dinamo Zagreb renunta la Iasmin Latovlevici

Gruparea Dinamo Zagreb nu va mai inainta nicio oferta pentru fundasul stanga stelist Iasmin Latovlevici, anunta presa croata. Prezent la Bucuresti pentru finalizarea negocierilor, patronul lui Dinamo a fost dezamagit de evolutia lui „Lato” in partida cu Ludogoret si a revenit in Croatia fara sa mai discute cu oficialii romani. Marti seara, Iasmin Latovlevici a fost cel mai slab jucator stelist de pe teren, pierzand aproape toate duelurile cu adversarul direct.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger