AcasăSPORTChiriches e la un pas de AS Roma. Italienii vin miercuri sa...

Chiriches e la un pas de AS Roma. Italienii vin miercuri sa rezolve transferul!

AS Roma s-a impus, sambata seara, cu 2-1, impotriva formatiei Ternana, intr-un meci amical, insa Rudi Garcia, antrenorul „lupilor”, s-a declarat dezamagit de prestatia fundasilor sai.

Burdisso si Leandro Castan nu au dat randamentul scontat, iar Rudi Garcia i-a convins pe conducatorii clubului ca este momentul ca acestia sa scoata banii pentru a aduce un fundas central de calitate.

Conform iltempo.it, fundasul dorit de Rudi Garcia este Vlad Chiriches, astfel ca italienii vor avea reprezentanti la meciul Steaua – Legia Varsovia de miercuri, din play-off-ul Ligii Campionilor, cand spera sa rezolve si transferul. Delegatia italienilor va fi condusa chiar de Walter Sabatini, directorul sportiv al lui AS Roma.

Initial, AS Roma a mai facut o oferta pentru Chiriches, insa una de numai 4,5 milioane de euro, greu de luat in seama de oficialii Stelei. Acum, italienii sunt gata sa ofere cele 8 milioane dorite de oficialii campioanei.

Roma este pe punctul de a se desparti de doua dintre vedetele din atac, Osvaldo (Southampton ofera 19 milioane de euro) si Lamela (Tottenham da 40 de milioane de euro), astfel ca ar avea de unde sa scoata fondurile necesare pentru achizitionarea lui Chiriches.

author avatar
Cristi Ionita
536 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger