AcasăSPORTChivorchian, suspendat din functia de secretar general al FRF

Chivorchian, suspendat din functia de secretar general al FRF

Burleanu a acceptat propunerea lui Chivorchian

Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a fost suspendat din functie de presedintele Razvan Burleanu, ca urmare a dosarului in care este cercetat penal pentru complicitate la abuz in serviciu de catre DNA Timisoara.

Burleanu a acceptat propunerea lui Chivorchian

Federatia Romana de Fotbal precizeaza ca Chivorchian a fost cel care i-a solicitat lui Burlean u suspendarea din functia de secretar general. „Cererea va fi supusa spre aprobare in Comitetul Executiv din 6 iulie”, anunta FRF.
La randul sau, fostul oficial al Politehnicii Timisoara anunta ca a recurs la gest perfect normal: „Am considerat necesar si firesc sa intrerup exercitarea atributiilor mele de secretar general pana la clarificarea deplina a situatiei. FRF si-a asumat un nou parcurs, ghidat de profesionalism si transparenta, valori pe care le sustin, astfel ca, in urma unei discutii cu Razvan Burleanu, am decis sa imi prezint solicitarea de suspendare a atributiilor in fata Comitetului Executiv”. De asemenea, Razvan Burleanu considera ca decizia de suspendare este cea mai buna solutie: „Apreciez foarte mult pozitia lui Chivorchian si modul in care a hotarat sa gestioneze acest moment. Sunt incredintat ca este cea mai buna decizie”. Gheorghe Chivorchian, fost director executiv al gruparii FC Timisoara, a fost pus sub acuzare de DNA Timisoara in dosarul finantarii echipei de catre Consiliul Judetean Timis, acesta fiind cercetat penal pentru complicitate la abuz in serviciu.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger