AcasăSPORTChivu, secundul lui Mancini la Inter?

Chivu, secundul lui Mancini la Inter?

Italienii anunta ca Roberto Mancini vrea sa lucreze din nou cu romanul Cristi Chivu

S-a retras din activitate in aceasta vara, dar nu poate sta departe de fotbal. Italienii sunt convinsi ca romanul Cristi Chivu va reveni la echipa sa de suflet.

Italienii anunta ca Roberto Mancini vrea sa lucreze din nou cu romanul Cristi Chivu

Saptamana aceasta, Chivu a fost zarit pe strazile din Milano, prilej pentru microbisti sa se intrebe daca a venit la cumparaturi ori pentru chestiuni mai importante. Joi, „internews.it” a scris ca fostul fundas va fi „secundul” lui Roberto Mancini la Internazionale, o mutare pe cat de spectaculoasa, pe atat de neasteptata, la fel ca revenirea ultimului in Serie A. Inter l-a demis pe Walter Mazzari, iar in locul sau a fost instalat Mancini, un antrenor de succes, care la primul sau mandat a cucerit trei titluri consecutive cu gruparea „nerazzuro”. „Nu m-am gandit niciodata ca ma voi intoarce la Inter, dar totul s-a intamplat foarte repede. In fotbal, se intampla astfel de lucruri”, a declarat Mancini, fara a atinge subiectul Chivu. In locul sau au facut-o ziaristii, convinsi ca relatia sa de prietenie cu ex-capitanul Romaniei va cantari decisiv in cooptarea lui Cristi in staff-ul tehnic al Interului.
Chivu a bifat sapte sezoane pe Giuseppe Meazza (intre 2007 si 2014), perioada in care a cucerit trei titluri, o Cupa a Italiei, o Supercupa si o Liga a Campionilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger