AcasăSPORTCiolos ordona Armatei sa-l ajute pe Gigi Becali

Ciolos ordona Armatei sa-l ajute pe Gigi Becali

Dacian Ciolos vrea ca MApN sa fie mai intelegator cu Gigi Becali

„Sper, domnule ministru Motoc, ca veti avea si vom avea intelepciunea sa construim pe acest succes si sa facem in asa fel incat o astfel de echipa sa ne dea in continuare motive de satisfactie si de bucurie”.

Dacian Ciolos vrea ca MApN sa fie mai intelegator cu Gigi Becali

Cu acest discurs s-a prezentat premierul Dacian Ciolos la evenimentul organizat de CSA Steaua la „Casa Armatei” cu prilejul aniversarii a 30 de ani de la cucerirea C.C.E. (7 mai 1986). Mesajul este unul cat se poate de clar: MApN trebuie sa rezolve cat mai urgent diferendul cu FC Steaua, clubul patronat de Gigi Becali! Reamintim ca intre CSA si FCSB este un conflict deschis, pornit de la victoria repurtata in instanta (ICCJ) de „generali”, prin care marca „Steaua” le-a fost data in proprietate cu titlul definitiv si executoriu.
Inaintea primului ministru Dacian Ciolos, despre problemele lui Gigi Becali cu Armata a vorbit „Eroul de la Sevilla”, Helmuth Duckadam: „Vreau sa ii multumesc domnului Boroi pentru invitatie si lui Gigi Becali pentru ca a inteles ca trebuie sa particip la aceasta ceremonie. Am o rugaminte la domnul prim-ministru si la ministrul Apararii. Nu lasati aceasta echipa sa moara!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger