AcasăRecomandariClaudiu Raducanu, arestat in Mexic pentru 60 de carduri false

Claudiu Raducanu, arestat in Mexic pentru 60 de carduri false

Multe a facut la viata lui Claudiu Raducanu, dar parca asta le intrece pe toate: a fost prins de politia mexicana in timp ce „jongla” cu 60 de carduri false!

Claudiu Raducanu a fost luat ca din oala de politistii mexicani

Nu se stie, inca, pe unde a mai operat „Blocnotes”, cert este ca a fost arestat vineri in orasul Cancun. Retinerea s-a facut in mall-ul Plaza Las Americas, impreuna cu Raducanu (38 de ani) fiind incatusat si Gheorghe Claudiu Papara (25 de ani). Potrivit presei mexicane, ex-jucatorul Stelei avea asupra lui un card de credit apartinand HSBC Bank si alte 60 de carduri false. Raducanu si Papara operau in centrul comercial din Cancun, de unde ridicau diverse sume din ATM-uri, nu mai mult de 5.000 de pesos  (cca. 300 de euro). Culmea, la o asemenea lovitura „de proportii”, Claudiu Raducanu a-ncercat in momentul arestarii sa-i mituiasca pe oamenii legii, oferindu-le toti banii pe care-i avea asupra lui, cateva mii de pesos.
„Aoleu, Doamne! Nu pot sa cred asa ceva! Sunt socata, nu cred ca poate fi adevarat. Sper sa fie doar un zvon. Claudiu al meu n-ar face niciodata asa ceva”, a reactionat Ioana Raducanu, sora fostului fotbalist. De-a lungul carierei, olteanul a evoluat, printre altele, pentru echipele Steaua, Espanyol Barcelona, Arminia Bielefeld, Khazar Lankaran. In ultima perioada, se stia ca plecase la munca in Anglia, unde lucra in constructii.

Cernea: „In Anglia, mereu ne vorbea de astfel de «minuni»”

Coleg cu Raducanu atat in Liga 1, cat si in Anglia, fostul portar Cornel Cernea nu s-a aratat mirat, ieri, de vestea arestarii amicului sau. Din contra, da de inteles ca se astepta la un astfel de final! „Pana la urma, vad ca a pus in practica ideea pe care o avea si pe aici. Toata ziua vorbea de astfel de «minuni», ca are prieteni si mai stiu eu ce… Se gandea sa faca nebunii, da, da! La cat de tampit era… Si eu il stiu, ca am jucat opt ani alaturi de el in Liga 1. Il stiu bine de tot, si ca fotbalist, si ca om. Ok, avea inima buna. dar creier?! Sa ma scuzati, zero barat! El incerca mereu sa vanda mai scump tot ce cumpara, se baga mereu in afaceri din astea dubioase. Chiar nu ma mira ce a patit, si-a cautat-o. Nu e frumos sa vorbesc despre altii, dar el a mai dat tepe si pe aici, prin Anglia”, afirma Cornel Cernea, care povesteste si la ce stil de viata a renuntat Claudiu Raducanu cand a ales sa faca pe „combinatorul” in Mexic: „In Anglia, era un privilegiat, practic nu facea nimic la munca. Statea intr-o duba si se plimba toata ziua. Nici macar nu era sofer, doar statea in dreapta si se plimba cu masina, cara mobila, faianta. Nu cred ca i-a placut ce facea, dar salariul, cat de cat, il multumea. Adica, sa stai degeaba pe 1.600 – 1.700 de lire sterline, cred ca e un salariu foarte bun, mai ales pentru Romania”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
965 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger