AcasăSPORTConcurs National al Canarilor de Cantec Slavujar

Concurs National al Canarilor de Cantec Slavujar

Clubul Canarilor de Cantec Slavujar organizeaza sambata, 25 Octombrie 2014, a cincea editie a concursului national al Canarilor de Cantec Slavujar.

La aceasta editie participa membrii clubului Slavujar cu un numar de 50 de pasari (tineret si seniori).

Arbitrajul este efectuat de sarbul Branislav Karajovic, arbitrul principal, asistat de romanii Vasile Bujor si Florea Neacsu.

Competitia incepe la ora 09.30 in spatiul special amenajat din incinta Merkur Sala Jocuri – Bd. Ion Mihalache nr 62, Bucuresti.

In data de 8 Noiembrie 2014 se va organiza editia a patra a Cupei Grand Balkan a Canarilor de Cantec Slavujar. Competitia va avea loc la “Hotel City” din orasul Krusevac, Serbia. La Cupa Grand Balkan vor participa urmatoarele tari: Serbia, Albania, Macedonia si Romania.

Din Romania vor participa membrii Clubului Canarilor de Cantec Slavujar cu pasarile campioane la cele doua concursuri nationale organizate in Romania.

author avatar
eNational
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger