AcasăSPORTContra vrea sa-l aduca pe Mutu in China

Contra vrea sa-l aduca pe Mutu in China

Contra (FOTO) si Mutu, prieteni buni de peste 15 ani

Prieteni buni inca din perioada in care erau colegi la echipa nationala, Cosmin Contra si Adrian Mutu pot lucra din nou impreuna, de data aceasta in China.

Contra (FOTO) si Mutu, prieteni buni de peste 15 ani

Dupa ce i-a oferit „Briliantului” sansa revenirii in Liga 1, la Petrolul Ploiesti, fostul fundas dreapta al „nationalei” se pregateste sa repete gestul din 2014. Mutu (36 de ani) este chemat de Contra in China, la Guangzhou R&F! Chiar daca nu a mai jucat niciun meci oficial din toamna anului trecut, iar intre timp si-a anuntat si retragerea din activitate, Adi Mutu ramane un nume atractiv pentru piata asiatica, acolo unde a mai fost dorit si de doua cluburi din India.

Mutu

„Daca pleaca vreun strain din lot in vara, atunci vom discuta despre posibilitatea aducerii unui fotbalist roman”, a declarat Cosmin Contra. Guangzhou R&F ocupa locul 6 in campionat, cu 9 puncte din 5 etape disputate in noul sezon. In lot sunt cinci straini: sud-coreenii Jong-Woo Park si Hyun-Soo Jang, spaniolul Michel, marocanul Abderrazak Hamdallah si nigerianul Samuel Olanare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger