AcasăSPORTCotul lui Muresan, tarat in Tribunal

Cotul lui Muresan, tarat in Tribunal

Faza in care a fost lovit Rusescu va fi judecata de instantele civile

Meciul dintre Raul Rusescu si Gabriel Muresan nu s-a terminat pe terenul din Targu Mures, ci va continua in instantele civile din tara.

Faza in care a fost lovit Rusescu va fi judecata de instantele civile

Atacantul echipei Steaua este hotarat sa-l actioneze in instanta pe fotbalistul care i-a provocat o fractura de orbita, dupa cum a anuntat presedintele campioanei, Valeriu Argaseala. La randul sau, mijlocasul ASA-ului se apara si spune ca n-a intentionat sa-l loveasca pe Rusescu. Daca, totusi, se va ajunge la un proces in civil, Muresan afirma ca este pregatit sa se apere, urmand a-si angaja un avocat. „I-am dat un sms lui Raul imediat dupa accident si l-am si sunat a doua sau a treia zi, dar nu mi-a raspuns. Am inteles de la apropiati ca ar fi suparat pe mine si ca nu vrea sa vorbim. I-am scris in sms ca il ajut cu ce are nevoie, dar nu mi-a raspuns. Daca se va ajunge la instante civile, eu ce pot sa fac decat sa ma apar? Nu pot sa fac altceva. Dar inca o data imi cer scuze. Nu a fost nici cea mai mica intentie sa-l lovesc. Dar acum ce sa fac? Daca ar fi sa dau timpul inapoi, nu as mai fi sarit la mingea aia si cu asta s-ar fi terminat totul. M-am uitat si eu la reluari si se vede urat”, a declarat Gabi Muresan.
La 5 noiembrie, Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat 16 partide pe mijlocasul echipei ASA, dar Comisia de Recurs a anulat decizia, in urma unei contestatii depuse de gruparea ardeleana.

author avatar
National
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger