AcasăSPORTCristiano, lacrimi si marire

Cristiano, lacrimi si marire

A fost, fara indoiala, finala lui Cristiano, chiar daca vedeta nationalei Portugaliei n-a rezistat pe teren decat un sfert de ceas. Aproape ca nici nu mai conteaza daca Payet a vrut ori ba sa-l loveasca, ce ramane in memorie sunt lacrimile unui fotbalist caruia i s-a furat oportunitatea de a lupta pentru cel mai important trofeu. La finalul meciului, cu medalia de campion la gat, CR7 plangea in continuare, insa fericirea luase locul frustrarii.

Coechipier cu Cristiano Ronaldo la Sporting Lisabona, ex-dinamovistul Marius Niculae a povestit cum l-a cunoscut prima data pe superstarul lusitan: „Chiar imi amintesc cu placere momentul cand a venit nea Loti (n.n. – Ladislau Boloni) cu el. Il luase la brat pe Cristiano, iar in apropierea lor ne aflam eu si Mario Jardel. A venit la noi si ne-a zis «Am un jucator care e mai bun ca amandoi la un loc». Noi, la vremea aceea, eram golgheterii lui Sporting. Jardel chiar a inceput sa rada, a luat-o in gluma. Insa, dupa primul antrenament, s-a dus la nea Loti si i-a zis ca a avut dreptate. Deci, la modul asta a fost prima impresie pe care mi-a lasat-o Cristiano Ronaldo”. Fostul international roman si actualul campion al Europei au fost coechipieri la Sporting pentru un singur sezon (2002/ 2003), CR7 fiind cumparat de Manchester United dupa numai un an.

DECLARATIE

Pe timpul ala, eu eram titular la Sporting si unul dintre golgheterii echipei. Pentru Cristiano, era o mandrie ca sta cu mine in camera. Acum, eu ma mandresc ca am stat in camera cu el
Marius Niculae

author avatar
Laurentiu Teodorescu
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger