AcasăSPORTCu Bouchard la psiholog

Cu Bouchard la psiholog

Eugenie Bouchard are nevoie de ajutorul unui psiholog dupa meciul cu Andreea Mit

Dupa ce a pierdut in fata Alexandrei Dulgheru, cea mai valoroasa jucatoare a Canadei s-a facut de ras si in partida cu Andreea Mitu, o sportiva din afara Top 100 WTA!

Eugenie Bouchard are nevoie de ajutorul unui psiholog dupa meciul cu Andreea Mit

Cea despre care Ilie Nastase afirma recent ca „nici n-am auzit de ea” s-a comportat ca o mare campioana, desi Eugenie Bouchard a fost cel mai puternic adversar intalnit pe 2015. Clasata pe locul 103 in lume, Andreea Mitu n-a acuzat socul pierderii primului set (4-6) si le-a castigat pe urmatoarele doua (6-4, 6-1). „Nici macar nu ma gandisem ca voi intra pe teren, dar Irina Begu s-a decis sa se pastreze pentru meciul de dublu, in caz ca rezultatul va fi egal. N-as fi crezut ca o pot invinge, sunt mai mult realista decat pozitiva. Totusi, in ultimul set am lasat emotiile deoparte. Am jucat fiecare punct, incat la un moment dat nici nu mai stiam cat e scorul”, a comentat Andreea Mitu la finalul meciului.

Andreea Mitu

Presa canadiana de ieri a scris ca „Fata de aur” va merge la psiholog pentru a depasi momentele grele pe care le traverseaza in cariera. „Voi vedea ce voi face, ma gandesc chiar sa apelez la ajutor de specialitate”, a fost auzita Bouchard discutand cu cei din staff-ul personal. Ca un prim semn ca sportiva va merge la psiholog chiar saptamana aceasta sta decizia de a nu mai participa la turneul de la Stuttgart, acolo unde Simona Halep este a doua favorita.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger