AcasăSPORTCu gandul la fotbalisti de la Barcelona si Real Madrid, Steaua isi...

Cu gandul la fotbalisti de la Barcelona si Real Madrid, Steaua isi ia atacant: Raul Rusescu!

Steaua Bucuresti este pe punctul de a-si rezolva problemele din avanposturi prin repatrierea atacantului Raul Rusescu, jucator ce apartine de FC Sevilla.

Varful roman nu are sanse sa ramana in lotul celor de la FC Sevilla, dar nici nu a reusit sa ajunga la un numitor comun cu cei de la Eibar sau Palermo, astfel ca in cele din urma si-a dat acordul pentru o intoarcere la Steaua.

Informatia este confirmata de presa spaniola, jurnalistii de la Estadio Deportivo sustinand ca Rusescu are mari sanse sa ajunga sub forma de imprumut la Steaua.

In acelasi timp, Constantin Galca, antrenorul campioanei Romaniei, inca mai spera la achizitionarea a doi atacanti spanioli care apartin de Real Madrid si FC Barcelona.

Jucatorii vizati sunt Rodrigo Rios Lozano (24 de ani, FC Barcelona) si Mariano Diaz Mejia (21 de ani, Real Madrid). Mejia a marcat 18 goluri in 50 de meciuri jucate pentru Real Madrid C, Real Madrid B si Badalona. Desi nascut in Catalonya, Mejia a decis sa joace pentru nationala Republicii Dominicane, pentru care a si marcat un gol la debut.

Rodri a marcat 48 de goluri in 150 de meciuri jucate pentru FC Sevilla B, FC Sevilla, FC Barcelona B, Sheffield Wednesday, Real Zaragoza si Almeria si a marcat un gol in doua meciuri jucate pentru nationala de tineret a Spaniei.

author avatar
Cristi Ionita
653 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger