AcasăSPORTCUPA LIGII ROMANIEI: Steaua - Astra si Dinamo - Pandurii in semifinale

CUPA LIGII ROMANIEI: Steaua – Astra si Dinamo – Pandurii in semifinale

Meciurile dintre Steaua si Astra au devenit clasice

Marti a avut loc, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, tragerea la sorti pentru semifinalele Cupei Ligii Romaniei.

Meciurile dintre Steaua si Astra au devenit clasice

Conform sortilor, Steaua Bucuresti isi va masura fortele, in penultimul act al competitiei, cu Astra Giurgiu, in timp ce Dinamo Bucuresti va da piept cu Pandurii Targu Jiu.

Partidele se vor disputa in dubla mansa, turul fiind programat pe 17 februarie, iar returul pe 11 martie. Finala competitiei este programata a avea loc pe 20 mai.

Invingatoarea din Cupa Ligii Romaniei are asigurat un cec in valoare de 100.000 de euro, finalista primeste 70.000 de euro, iar semifinalistele vor incasa cate 50.000 de euro.

Dinamo este echipa care a avut cele mai mari emotii inainte de semifinale, trupa din „Stefan cel Mare” avand nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de Universitatea Cluj. Celelalte rezultate din sferturi au fost: Pandurii Targu Jiu – Otelul Galati 2-0, Astra Giurgiu – Viitorul Constanta 3-1 si CSMS Iasi – Steaua Bucuresti 0-3.

author avatar
Cristi Ionita
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger