AcasăRecomandariDedeman devine sponsor oficial al FRF!

Dedeman devine sponsor oficial al FRF!

Intre fratii Paval si noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal este o relatie de prietenie, cimentata mai ales in timpul campaniei pentru alegerile de la „Casa Fotbalului”.

Razvan Burleanu se gandeste la viitorul parteneriat cu Dedeman

Ca un veritabil politician, Razvan Burleanu a mers in toata tara pentru a convinge membrii electori sa-l voteze la alegerile din 5 martie; cum un asemenea turneu avea nevoie de finantare, in scena au intrat Adrian si Dragos Paval, miliardarii care in 1992 au infiintat Dedeman, una dintre cele mai puternice firme de retail din Romania (cifra de afaceri de peste 500 de milioane de euro in 2013). Ajuns sef la Federatie, Burleanu are sansa sa duca relatia dintre el si afaceristii moldoveni la un cu totul alt nivel. Din cate se pare, sunt discutii destul de avansate pentru ca Dedeman sa devina sponsorul principal al FRF, iar numele companiei bacauane ar urma sa apara pe echipamentul de joc al nationalei Romaniei incepand cu preliminariile pentru Euro 2016! Se vorbeste despre o suma anuala de 500.000 de euro, care ar urma sa creasca pana la un milion de euro in ultimul an de contract; la acesti bani s-ar adauga bonusuri de performanta, in eventualitatea in care trupa antrenata de Victor Piturca ar obtine calificarea la turneul final din Franta.
In prezent, Timisoareana (parte a Ursus Breweries SA) este sponsorul numarul unu al Federatiei Romane de Fotbal, insa contractul expira la finalul anului (31 decembrie) si sunt informatii ca nu va mai fi prelungit.

Pierderi de peste trei milioane de euro

Ultimii ani au fost de cosmar pentru conducerea FRF, cel putin din punct de vedere al marketingului. Din 2010 incoace, niciunul dintre partenerii Federatiei n-au mai vrut sa-si asocieze numele cu forul devenit client preferat al procurorilor DNA; astfel, rand pe rand au renuntat sa mai sponsorizeze FRF companii ca Gillette, Vodafone, Bigotti, Dacia, Ursus sau Raiffeisen Bank. La o privire de ansamblu, bugetul Federatiei a pierdut peste trei milioane de euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger