AcasăSPORTDeranjat de acuzele care i s-au adus, Rafael Nadal a rabufnit:„Publicati rezultatele...

Deranjat de acuzele care i s-au adus, Rafael Nadal a rabufnit:„Publicati rezultatele testelor mele antidoping!”

Nadal cauta sa-si repare imaginea terfelita in scandalul dopajului

Rafael Nadal a anuntat ca o va actiona in instanta pe Roselyne Bachelot. Fostul ministru francez al Sanatatii si Sportului a declarat, in luna martie, ca spaniolul a stat 7 luni departe de terenul de tenis din cauza ca ar fi fost depistat pozitiv la un test antidoping.

Nadal cauta sa-si repare imaginea terfelita in scandalul dopajului

De 9 ori castigator la Roland Garros, Nadal a reactionat: „O voi actiona in judecata pentru comentariile facute la adresa mea. In acest fel, nu incerc sa-mi apar doar integritatea si imaginea de sportiv, dar si valorile pe care mi le-am aparat in toata cariera. Vreau sa evit ca personajele publice sa mai faca in presa declaratii false despre un sportiv.
Mai mult, intr-o scrisoare remisa ITF, Rafa Nadal ii cere noului presedinte, David Haggerty, sa intareasca „transparenta” in lupta antidoping: „Va rog sa-mi publicati toate datele. Va rog sa-mi publicati pasaportul biologic, istoricul complet al controalelor mele si testelor antidoping. De acum, va cer sa anuntati cand sunt controlat si sa publicati rezultatele imediat!”.
Pozitia oficiala a ITF este urmatoarea: „Putem doar confirma ca Nadal nu a fost niciodata depistat pozitiv si ca nu a fost niciodata suspendat pentru o incalcare a codului antidoping”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger