AcasăSPORTDeranjat de acuzele care i s-au adus, Rafael Nadal a rabufnit:„Publicati rezultatele...

Deranjat de acuzele care i s-au adus, Rafael Nadal a rabufnit:„Publicati rezultatele testelor mele antidoping!”

Nadal cauta sa-si repare imaginea terfelita in scandalul dopajului

Rafael Nadal a anuntat ca o va actiona in instanta pe Roselyne Bachelot. Fostul ministru francez al Sanatatii si Sportului a declarat, in luna martie, ca spaniolul a stat 7 luni departe de terenul de tenis din cauza ca ar fi fost depistat pozitiv la un test antidoping.

Nadal cauta sa-si repare imaginea terfelita in scandalul dopajului

De 9 ori castigator la Roland Garros, Nadal a reactionat: „O voi actiona in judecata pentru comentariile facute la adresa mea. In acest fel, nu incerc sa-mi apar doar integritatea si imaginea de sportiv, dar si valorile pe care mi le-am aparat in toata cariera. Vreau sa evit ca personajele publice sa mai faca in presa declaratii false despre un sportiv.
Mai mult, intr-o scrisoare remisa ITF, Rafa Nadal ii cere noului presedinte, David Haggerty, sa intareasca „transparenta” in lupta antidoping: „Va rog sa-mi publicati toate datele. Va rog sa-mi publicati pasaportul biologic, istoricul complet al controalelor mele si testelor antidoping. De acum, va cer sa anuntati cand sunt controlat si sa publicati rezultatele imediat!”.
Pozitia oficiala a ITF este urmatoarea: „Putem doar confirma ca Nadal nu a fost niciodata depistat pozitiv si ca nu a fost niciodata suspendat pentru o incalcare a codului antidoping”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger