AcasăSPORTDeschamps a decis: Benzema, Gignac si Diarra nu pupa Euro 2016!

Deschamps a decis: Benzema, Gignac si Diarra nu pupa Euro 2016!

Benzema si Gignac sunt doua pierderi mari pentru lotul Frantei

Presa din Hexagon scrie ca selectionerul Didier Deschamps s-a decis, in proportie de 99%, asupra lotului final de jucatori convocati pentru Campionatul European pe care il va gazdui chiar Franta in intervalul 10 iunie – 10 iulie.

Benzema si Gignac sunt doua pierderi mari pentru lotul Frantei

Probleme in atac: fara Benzema si Gignac!

Echipa Frantei este chiar prima adversara pe care Romania o va intalni la Euro, astfel ca fiecare informatie venita din tabara „cocosilor” capata o importanta aparte. In ultima perioada, Deschamps s-a confruntat cu mai multe probleme, cea mai acuta fiind provocata de Karim Benzema. Ferm pe pozitie, fostul mare international nu a cedat presiunilor si s-a hotarat sa nu-l convoace pe atacantul Realului pentru competitia din aceasta vara.
Lasat in afara lotului va fi si golgheterul Gignac, care a parasit Ligue 1 si pe Olympique Lyon pentru un contract fabulos in Mexic, la Tigres.

Capitanul Sakho a fost prins dopat

In defensiva, cea mai grea pierdere este a superfundasului Mamadou Sakho, liderul vestiarului francez. Aparatorul lui Liverpool se afla in centrul unui imens scandal de dopaj si nu va putea juca la Euro. La fel, nici Kurt Zouma nu este luat in calcul de Deschamps, fotbalistul de la Chelsea fiind in continuare accidentat.
Din ratiuni tactice, Didier Deschamps vrea sa renunte la experimentatul Lassana Diarra, care in acest sezon a avut evolutii modeste la Olympique Marseille. In plus, pentru postul de inchizator, selectionerul Frantei are numeroase alte solutii (Sissoko, Kondogbia, Kante).

La ora actuala, cel mai bun „11” al Frantei este urmatorul: Lloris – Sagna, Koscielny, Varane, Evra – Kante, Pogba, Matuidi – Martial, Griezmann, Payet. Posibilul lot al Frantei, creionat de presa din Hexagon, arata astfel:

Portari -Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Marseille), Alphonse Areola (Villarreal), Benoit Costil (Rennes);

Fundasi – Bacary Sagna (Manchester City), Eliaquim Mangala (Manchester City), Patrice Evra (Juventus), Raphael Varane (Real Madrid), Laurent Koscielny (Arsenal), Lucas Digne (Roma), Christophe Jallet (Lyon), Mathieu Debuchy (Bordeaux);

Mijlocasi – Paul Pogba (Juventus), Hatem Ben Arfa (Nice), Morgan Schneiderlin (Manchester United), Mathieu Valbuena (Lyon), Blaise Matuidi (PSG), N’Golo Kante (Leicester), Yohan Cabaye (Crystal Palace), Moussa Sissoko (Newcastle), Dimitri Payet (West Ham), Geoffrey Kondogbia (Inter);

Atacanti – Alexandre Lacazette (Lyon), Kingsley Coman (Bayern), Anthony Martial (Manchester United), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Olivier Giroud (Arsenal).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger