AcasăSPORTDiego Costa, starul lui Chelsea, transportat de urgenta la spital!

Diego Costa, starul lui Chelsea, transportat de urgenta la spital!

sursa foto: skysports.com

Chelsea Londra, echipa antrenata de Jose Mourinho, disputa, duminica seara, unul dintre cele mai importante meciuri din actualul sezon, cel cu Manchester United, din deplasare.

sursa foto: skysports.com

Londonezii au cinci puncte avans fata de Manchester City, iar un succes duminica i-ar putea transforma pe elevii lui Jose Mourinho in favoriti certi la castigarea titlului.

Totusi, Mourinho a incasat o lovitura dura joi dimineata. Starul Diego Costa s-a simtit rau in timpul primului antrenament al zilei si a fost transportat de urgenta la spital.

Din primele informatii reiese ca Diego Costa are mari probleme din cauza unui virus stomacal si ar putea avea nevoie de cel putin trei zile de spitalizare, situatie in care va lipsi sigur din meciul de la Manchester.

Diego Costa este golgeterul lui Chelsea din campionat, cu noua goluri inscrise. Si cum francezul Loic Remy s-a accidentat si el in confruntarea cu Maribor, din UEFA Champions League, Mourinho se vede nevoit sa mizeze, in derby-ul de la Manchester, pe veteranul Didier Drogba, fotbalist care, in ciuda varstei, 36 de ani, a reusit sa marcheze in meciul cu Maribor.

author avatar
Cristi Ionita
305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger