AcasăRecomandariDinamo are datorii de 18 milioane de euro!

Dinamo are datorii de 18 milioane de euro!

Tabelul preliminar de creante al societatii „FC Dinamo 1948 SA”, aflata in insolventa si care administreaza clubul de fotbal, a relevat datorii de 78 de milioane de lei, aproximativ 18 milioane de euro.

Negoita a bagat Dinamo in insolventa cu zambetul pe buze

Din aceasta suma, 20 de milioane de lei reprezinta datorii catre Ministerul Finantelor, 18 milioane catre firma Ideal Rezidential (actionari sunt parintii lui Negoita) si 14 milioane catre Ionut Negoita. „Salariatii FC Dinamo au creante totale de 993.000 de lei, aici fiind inclus personalul tesa si jucatorii. Ca numar, creditorii sunt pana in 55, iar 40% dintre cei care au fost notificati nu au formulat cereri pentru inscriere la masa credala. Prima Adunare Generala a creditorilor va fi pe 25 august. Deocamdata, tabelul a fost transmis spre publicare la instanta, iar urmatorul pas este Adunarea Generala a creditorilor, apoi tabelul definitiv al creditorilor, pe 2 septembrie, si termenul de procedura, pe 10 septembrie”, a declarat adminstratorul judicar Andrei Catalin Dascalu.

Fost actionar la Dinamo, Nicolae Badea a declarat ca nu s-a inscris la masa credala deoarece datoriile pe care le are de recuperat au fost preluate de catre actualul proprietar, Ionut Negoita. „Sunt datorii catre mine, dar datoriile nu sunt ale societatii Dinamo, sunt ale domnului Negoita. Acesta e motivul pentru care nu m-am inscris la masa credala, pentru ca datoriile au fost preluate de altcineva. Datoriile pe care le avea FC Dinamo catre mine au fost preluate de catre domnul Negoita. In rest, subiectul Dinamo nu ma intereseaza”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger