AcasăSPORTDINAMO - STEAUA MECI: Vezi la ce ora si cine transmite meciul...

DINAMO – STEAUA MECI: Vezi la ce ora si cine transmite meciul LIVE VIDEO!

Partida Dinamo – Steaua,  se va disputa, luni, pe stadionul din Stefan cel Mare, de la ora 20.30  meci transmis de Digi Sport, dar si pe national.ro care va face LIVE STREAMING VIDEO online. Asa ca reveniti pe national.ro la ora 20:30 pentru a viziona derby-ul Dinamo – Steaua.

Fostul lider al clasamentului ATP, Ilie Nastase, a declarat, luni ca miza partidelor dintre Dinamo si Steaua este reprezentata mai mult de ura si nu intelege de ce jucatorii nu sunt la fel de concentrati pe parcursul intregului sezon. „Cred ca Dinamo-Steaua e mai mult un meci de ura, nu inteleg de ce nu sunt la fel de concentrati si in celalalte partide”, a spus Nastase.

Ilie Nastase a afirmat ca el si-a dorit mai mult sa evolueze pentru Romania in Cupa Davis, decat sa joace la Roland Garros si considera ca acelasi lucru ar trebui sa-l faca si fotbalistii romani. „Eu mi-am dorit tot timpul sa joc in Cupa Davis pentru Romania, nu imi doream sa merg la Roland Garros. Asa si in fotbal, ar trebui sa vrei sa joci pentru echipa nationala si nu pentru Steaua sau Dinamo. E o tampenie. Noi punem pe locul intai meciurile din Liga I in locul celor pentru echipa nationala sau din cupele europene. Unii cred ca abia asteapta sa fie eliminati ca sa se concentreze pe campionat si acolo ce sa faca, sa iasa din tururile preliminare?”, a adaugat Nastase.

Ilie Nastase a precizat ca la meciurile de pe Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu nu mai merge, deoarece este injurat de catre fanii rapidisti de la tribuna oficiala. „La Rapid nu ma duc ca ma injura aia de la oficiala din randurile doi-trei. Sunt prieten cu George Copos si Rica Raducanu. Nu ma injura pentru cine sunt, ci pentru ca tin cu Steaua. Am fost si sunt un fan infocat al Stelei”, a explicat Nastase.

Pentru a inchide reclama asteptati cateva secunde si in cele din urma va aparea un X mic in coltul dreapta sus al streamingului, pe care trebuie sa apasati! VIZIONARE PLACUTA!

author avatar
Ciprian Purice
28.710 afisari

18 COMENTARII

  1. am impresia ca acesti comentatori sunt cam dinamovisti ! pe langa faptul ca nu accepta faptul ca stelistii sunt superiori dinamovistilor, fac niste comentarii care incearca sa stearga acest lucru total evident !

  2. baa catelusilor alergati dupa pisici nu va puneti voi cu steaua ciruiala 😀 3-1 merita aplaudat rusescu golul al doilea a fost superb cadou de mos nicolae

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger