AcasăSPORTDinu Gheorghe, mana dreapta a lui Moraru

Dinu Gheorghe, mana dreapta a lui Moraru

Dinu Gheorghe isi doreste sa revina in Giulesti

In momentul in care a pus stapanire pe gruparea giulesteana, afaceristul moldovean l-a laudat pe cel poreclit “Dinu Vama”, iar o revenire a acestuia la Rapid pare tot mai probabila.

Dinu Gheorghe isi doreste sa revina in Giulesti

Chiar daca s-a umplut de succes la carma actualei sale formatii, Astra Giurgiu, castigand Cupa si Supercupa Romaniei, presedintele Dinu Gheorghe este la cutite cu Ioan Niculae, finantatorul vicecampioanei. Patronul de la Astra si-a dat din nou in petec atacandu-l pe “Vama” in direct, la televizor, iar presedintele giurgiuvenilor nu mai accepta derapajele acestuia. Totul a plecat de la fundasul Paul Papp, jucator care apartine de Chievo Verona. Dinu Gheorghe a precizat ca Astra era interesata sa obtina imprumutul fundasului, iar Niculae l-a acuzat ca dezinformeaza si ca vicecampioana Romaniei nu-l doreste pe Papp. Conform fanatik.ro, fostul presedinte al Rapidului este aproape de o revenire in Giulesti, mai ales ca este asteptat cu bratele deschise de Valerii Moraru, noul patron al “alb-visiniilor”. Moraru anunta, chiar zilele trecute, ca Dinu Gheorghe este un “presedinte foarte bun de club”.

S-a deschis robinetul cu bani

Lucrurile au inceput sa se miste la Rapid, un semn in acest sens fiind ca jucatorii si angajatii au incasat, ieri, cate un salariu. Banii au fost achitati din cei 124.000 de euro ce reprezinta una dintre ratele platite de Astra Giurgiu in contul transferului fotbalistului Alexandru Ionita. Situatia se va imbunatati si mai mult in august, cand giulestenii au de incasat alte sume importante de bani.

 

author avatar
Cristi Ionita
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger