AcasăRecomandariDivort oficial la COSR: Petrache a ales-o pe Maria!

Divort oficial la COSR: Petrache a ales-o pe Maria!

Alin Petrache renunta definitiv la functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Demisia de ieri a fost urmata de un anunt categoric: nu voi mai candida la viitoarele alegeri! Cu alte cuvinte, Alin a ales-o pe Maria Tiriac Colin Marinescu.

Deloc elegant si lipsit de orice legatura cu sportul, Petrache si-a facut publica demisia printr-un comunicat. Nici vorba de vreo conferinta de presa ori interviu, fostul rugbist a ales calea usoara, a chiulului de la intalnirea cu ziaristii si intrebarile lor incomode. „Avand in vedere ca echipa Romaniei nu a reusit la Rio sa-si indeplineasca obiectivul asumat (6-8 medalii) si asa cum am anuntat ca voi face, mi-am depus demisia din functia de presedinte al COSR. Regret enorm ca nu le-am putut oferi romanilor medaliile si rezultatele pe care si le doreau. Stiu ca am facut tot ce a depins de mine in ultimii doi ani, dar, din pacate, criza sportului romanesc este una profunda si care nu poate fi rezolvata cu solutii de moment (…) Toata lumea trebuie sa inteleaga ca sportul romanesc este fix pe locul in care s-a vazut la Rio”, se arata in comunicatul lui Petrache.

Referitor la problemele privind echipamentul de second hand oferit sportivilor romani la Rio, ex-seful COSR a precizat ca are „incredere totala ca institutiile statului isi vor face datoria cu prisosinta” si asteapta „finalizarea anchetei organelor abilitate, dar si pe cea interna a COSR”. La inceputul lunii august, in plina Olimpiada, politistii au ridicat documente de la sediul COSR si au facut perchezitii la o firma din Capitala, existand suspiciuni ca echipamentele sportivilor ar fi contrafacute.

author avatar
National
1.271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger