AcasăSPORTDoar 13 rapidisti in cantonamentul din Poiana Brasov

Doar 13 rapidisti in cantonamentul din Poiana Brasov

Daniel Pancu indura orice umilinta pentru binele Rapidului

La fel ca-n 2014, Rapidul lui Valerii Moraru transfera greu si atunci cand o face se dovedeste prea tarziu, vezi retrogradarea din Liga 1.

Daniel Pancu indura orice umilinta pentru binele Rapidului

Fara sa le pese ca pot ajunge chiar si in Liga a 3-a cu amatorismul asta, oficialii clubului din Giulesti continua sa faca aceleasi greseli. Ieri, l-au prezentat pe Florin Marin in functia de antrenor principal, iar dupa cateva ceasuri fostul colaborator al lui Victor Piturca la echipa nationala a plecat in cantonamentul din Poiana Brasov cu doar 13 fotbalisti in lot! Mai mult, fiindca i se incheiase contractul cu Rapid si nimeni nu l-a chemat la negocieri pentru prelungire, Daniel Pancu nu s-a aflat printre cei care au facut deplasarea. Cazul s-a rezolvat doar dupa ce presa le-a reamintit conducatorilor din Grant situatia legendei „Pancone”. „Daniel face parte din lot. Este un jucator de baza si vrem sa construim echipa in jurul lui. Ma bazez foarte mult pe el fiindca poate fi jucatorul determinant pentru Rapid, care poate face oricand diferenta. Mai avem in vizor fotbalisti atat romani, cat si straini. Asadar, lotul va fi completat”, a declarat in conferinta de presa noul „principal” rapidist.
Referitor la modelul de organizare al ligii secunde, Florin Marin a afirmat ca prefera sistemul cu doua serii: „Din punctul meu de vedere, asa este cel mai bine pentru ca se evita deplasarile lungi. Bineinteles ca atunci cand este o singura serie e mult mai greu sa promovezi. Pentru ca sunt multe echipe care au avantaje fata de Rapiud, au omogenitate, s-au intarit”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger