AcasăSPORTDorinel Munteanu, inlocuit cu Sumudica pe banca Astrei

Dorinel Munteanu, inlocuit cu Sumudica pe banca Astrei

Munteanu, socat de inlocuirea sa cu Sumudica

Chiar daca este condamnat pentru doi ani la inchisoare cu executare, Ioan Niculae nu lasa lucrurile la voia intamplarii in ceea ce priveste clubul Astra.

Munteanu, socat de inlocuirea sa cu Sumudica

Dupa sase meciuri consecutive fara victorie, antrenorul Dorinel Munteanu a fost inlocuit de Marius Sumudica la conducerea tehnica a echipei giurgiuvene. Noul tehnician are drept obiectiv calificarea Astrei in Liga Europa. „M-am uitat pe program acum, stiu si lotul de jucatori. Am vorbit cu domnul Petre Buduru, care tine legatura cu domnul Ioan Niculae. Sper sa am o discutie si cu dansul. Mi se pare un om care face eforturi extraordinare sa mentina echipa. Plateste salarii de 350.000 de euro net. Probabil ca voi sta pe banca tehnica la meciul cu Petrolul. Daca nici Astra nu are un lot bun, atunci nu mai are nimeni. O sa incerc sa-i readuc pe linia dreapta. Daca ne calificam in cupele europene, atunci este o posibilitate foarte mare sa raman si in urmatorul sezon”, a declarat Marius Sumudica.
Dorinel Munteanu fusese numit antrenor principal pe 4 martie, dupa demiterea ucraineanului Oleg Protasov. Fostul international avea un contract valabil doar trei luni, dar n-a rezistat decat sapte saptamani. Dupa 28 etape, Astra ocupa locul 5 in clasament, cu 41 de puncte, la 19 in urma liderului Steaua.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger