AcasăRecomandariDoroftei: „Consilierul ministrului Gabi Szabo mi-a spus «ma p.. pe tine»!”

Doroftei: „Consilierul ministrului Gabi Szabo mi-a spus «ma p.. pe tine»!”

Fostul mare campion la box, Leonard Doroftei, nu isi da demisia din functia de presedinte al federatiei de specialitate, desi i-au fost retrase atributiile si dreptul de semnatura!

Leonard Doroftei, uluit de tupeul membrilor Biroului Federal

Razboiul dintre Doroftei si membrii Biroului Federal al FR Box continua. Joi, presedintele in exercitiu a declarat ca nu demisioneaza, deoarece este un luptator: „Daca cei din box imi vor cere sa plec, o voi face, dar eu nu imi dau demisia, pentru ca sunt un luptator. Am solicitat ca Vasile Catea, vicepresedintele, sa fie indepartat din conducere, pentru ca nu pot accepta sa fiu jignit. Ce puteam sa fac cand acest om mi-a spus «ma p.. pe tine»? I-am cerut demisia de onoare, nu si-a dat-o si am decis ca e mai bine sa ma ridic si sa plec din Biroul Federal. Nu pot sa concep ca un om din federatie, mai mult, si consilier al ministrului!, isi perimite sa ma jigneasca in asemenea mod. Puteam sa fiu oricine, nu Doroftei, nu pot fi de accord cu asemenea jignire, indiferent de cine e vorba. Maine, poimaine, ce face, ma ameninta si ma ia si la bataie?! El este consilierul ministrului, este om politic, as vrea sa vad ca ministrul Gabriela Szabo are o pozitie, ii da un avertisment. Cand am fost propus presedinte, nu a fost pentru ca sunt destept, ci pentru imagine. Acum, cand au vazut ca nu intru in jocurile lor, sunt prost (…). Am tot respectul pentru Gabriela Szabo, am fost colegi, am calatorit in acelasi avion la doua olimpiade, stie ce e performanta si cred ca stie si cum ar trebui sa fie respectati campionii. Nu cred ca este normal ce s-a intamplat la ultimul Birou Federal al FR Box, faptul ca au luat decizia de a-mi retrage atributiile si prerogativele de semnatura”.
La sedinta de miercuri, Biroul Federal a decis sa-i retraga atributiile si dreptul de semnatura presedintelui Leonard Doroftei.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger