AcasăSPORTDoroftei, facut KO de nasul Vastag

Doroftei, facut KO de nasul Vastag

Intr-adevar, Vastag este nasul lui Doroftei!

Demisii in conducerea Federatiei Romane de Box: nemultumiti de activitatea sefului Leonard Doroftei, vicepresedintii Francisc Vastag si Vasile Citea s-au retras din functiile detinute!

Intr-adevar, Vastag este nasul lui Doroftei!

Sub mandatul lui Leonard Doroftei, boxul romanesc s-a dus la vale, este de parere Vasile Citea. Acesta acuza ca „Mosul” n-a fost capabil sa aduca bani in FR Box, desi la alegeri a promis sponsorizari de ordinul miilor de euro. „Mi-am dat demisia in fata Adunarii Generale, la care era prezent si Doroftei. In momentul in care s-a demis biroul federal, am zis sa ma solidarizez. Am aflat de la secretarul Federatiei ca ar fi primit demisia scrisa a lui Feri Vastag tot din acelasi motiv despre care am spus eu mai inainte. Mi-am dat demisia din cauza problemelor de la Federatie. Noi in momentul de fata nu avem buget aprobat de cinci luni, iar angajatii sunt neplatiti. Este o situatie dezastruoasa. Coordonatorul de credit este presedintele, el e vinovat. Toate competentele sunt in mana lui, noi suntem doar consilieri”, afirma Citea.
La fel ca Razvan Burleanu, seful FRF, si Doroftei s-ar face vinovat de blocarea accesului unor romani in structura de conducere a Federatiei Intercontinentale de Box. Dezvaluirea ii apartine aceluiasi ex-vicepresedinte Vasile Citea: „Noi am fost blocati, n-am avut nici macar un om care sa candideze pe un loc la Federatia Intercontinentala. Totul a fost in mana presedintelui Leonard Doroftei, dar el n-a vrut sa semneze desemnarea unor candidati care sa ne reprezinte acolo”.

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
704 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger