AcasăSPORTDoua medalii de aur pentru Romania, la Olimpiada de tineret Nanjing 2014!

Doua medalii de aur pentru Romania, la Olimpiada de tineret Nanjing 2014!

Reprezentatii Romaniei au triumfat, miercuri la pranz, in probele de dublu rame fara carmaci. Atat fetele, cat si baietii, au reusit sa obtina aurul in finala probei, adjudecandu-si un binemeritat loc intai pe podiumul olimpic la competitia destinata juniorilor.

Zi de succes pentru tinerii sportivi romani care concureaza la Nanjing. Cristina Georgiana Popescu si Denisa Tilvescu au trecut primele linia de finish in cursa de 1.000 de metri, obtinand timpul de 3 minute, 37 de sutimi si 32 de miimi. Reprezentantele Romaniei au fost urmate de chinezoaicele Yadan Uo si Jie Pan si de canotoarele Larissa Werbicki si Caleigh Filmer, din Canada, care au obtinut bronzul la aceasta proba, potrivit site-ului oficial al competitiei.

Gheorghe Robert Dedu si colegul sau din echipajul de dublu rame fara carmaci, Ciprian Tudosa, si-au adjudecat aurul, incheind parcursul la 1.000 de metri, cu timpul 3.11.37 minute. Locul doi a fost ocupat de reprezentantii Cehiei (3.12.13), in timp ce bronzul le-a revenit canotorilor turci  (3.12.21).

Sursa foto: gorjeanul.ro

author avatar
Cristina Stefan
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger