AcasăRecomandariDragomir: M-au facut curvele!

Dragomir: M-au facut curvele!

In urma alegerilor desfasurate ieri, noul presedinte al LPF este Gino Iorgulescu, votat de 11 patroni de cluburi. „Au fost cinci sau sase care s-au jurat pe copii, pe Biblie ca sunt cu mine si au dat-o cotita… Nu m-au votat curvele astea pe care le-am ajutat de-a lungul anilor”, a reactionat „Corleone” in stilu-i caracteristic.

Dupa 17 ani, Liga 1 se scutura de combinatii, smecherii si alte miticisme. Dumitru Dragomir si-a recunoscut infrangerea, iar Gino Iorgulescu promite transparenta si un viitor mai bun campionatului intern. „Cunosc foarte multa lume in politic, vreau ca politicul sa ne ajute de acum incolo cu facilitatile fiscale, fara politic nu putem sa ajutam sportul. O sa incercam sa preluam ceea ce a fost bun de la Dragomir si sa imbunatatim ceea ce a fost mai putin bun. Am promis presedintilor ca o sa fiu un presedinte deschis, cu care se poate lucra. Vom lua impreuna hotararile pentru recredibilizarea fotbalului”, a dat asigurari Iorgulescu.

La randul lui, „concediat” in mod democratic, „Corleone” a tinut sa-l felicite pe invingator: „”Gino a fost si este un presedinte meritoriu, are in spate o activitate fotbalistica de ani de zile. Ii doresc sa stea la LPF cel putin cat am stat eu. In aceste alegeri s-au implicat puternic oamenii politici, care au fost mai tari ca mine. Nu a contat deloc programul meu, pentru ca a contat influenta politica. Ii doresc success lui Gino, sa fie sanatos, sa tina Liga asa cum am tinut-o eu, din punct de vedere financiar”.

Gino vrea schimbare si la CCA

Noul sef al LPF are un punct in programul electoral care cu siguranta nu provoaca placeri catorva conducatori de club. Este vorba despre cooptarea unui fost mare arbitru international in structura CCA. „Un fel de supervizor al arbitrajului romanesc, asa cum este Collina in Ucraina”, au precizat presedinti prezenti ieri la Adunarea Generala.

Celelalte schimbari dorite de Gino Iorgulescu: infiintarea Cupei Ligii (se spera la obtinerea unui loc in plus pentru Liga Europa!), a selectionatei Ligii si invitarea patronilor din Liga 1 la negocierile pentru drepturile tv.

„Mitica” se angajeaza la DigiSport

Dumitru Dragomir nu iese definitiv din fotbal, din contra, planuieste sa comenteze fenomenul la un post de televiziune. Din cate se pare, „Mitica” are oferta de la DigiSport sa realizeze saptamanal un talk-show, informatie partial confirmata chiar de el: „S-ar putea sa merg la o televiziune, sigur este ca nu ma duc la niciun club, desi patru mari grupari din tara ma doresc”.

In alta ordine de idei, pentru activitatea depusa la Liga in cei 17 ani, Dragomir a fost recompensat de conducatorii cluburilor cu 150.000 de euro, reprezentand 10 salarii lunare!

„Mai bine muream decat sa castig prin votul lui Gigi Becali”

Desi in ultima vreme Dragomir a fost un adevarat avocat al latifundiarului din Pipera, Gigi Becali a votat, ieri, prin Valeriu Argaseala, cu Gino Iorgulescu. Deloc surprins, „Oracolul din Balcesti” a explicat: „Stiu sigur cine si cum a votat. N-au votat cu mine curvele astea pe care le-am ajutat de-a lungul anilor. Steaua si Adrian Porumboiu au fost impotriva mea. Oricum, nu voiam sa castig prin votul lui Gigi, mai bine muream! Niciodata nu m-a ajutat, Gigi Becali e un mancator de rahat”.

 

Chestiunea drepturilor tv: intra in scena Adrian Sarbu!

In afara sprijinului politic, Dumitru Dragomir crede ca Gino Iorgulescu a avut de partea sa si o intelegere cu mogulul media Adrian Sarbu si s-a folosit de acest aspet ca sa-i atraga pe conducatorii de cluburi. Concret, se pare ca fostul boss de la PRO TV ar fi dispus sa cumpere drepturile tv ale Ligii 1 cu 30 de milioane de euro pe sezon! „Corleone” sustine, insa, ca are un proiect mai bun, pe care i-l va pune la dispozitie lui Iorgulescu in zilele urmatoare: „Pe baza acestui proiect, Liga va lua peste 34 de milioane de euro pe sezon. Si nu de la Adrian Sarbu, care i-a facut si el o propunere lui Gino, ci din alta parte, de la o societate comunitara cu bani multi, care da garantii… Asadar, vor fi peste 34 de milioane de euro pe sezon, plus un milion de euro pentru Cupa Ligii. Adrian Sarbu a stat de vorba si cu mine, si cu Gino. Are un proiect… El ne-a mai parlit cu un milion, de fapt, are sa ne dea 1,7 milioane. Sarbu este un tip foarte destept, care poate sa castige drepturile tv daca da mai mult de 36 de milioane pe an, plus 25% din publicitate, plus banii pentru Cupa Ligii”.

Neoficial, se pare ca proiectul la care face referire Dumitru Dragomir are in spate tot concernul „RCS&RDS”, actualul detinator al drepturilor tv.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.711 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger