AcasăSPORTDragomir ramane liber

Dragomir ramane liber

Dumitru Dragomir le zambeste din libertate procurorilor DNA

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, va fi cercetat in libertate in dosarul privind vanzarea de catre LPF a drepturilor de televizare a meciurilor din prima divizie, a decis definitiv, ieri, Curtea de Apel Bucuresti.

Dumitru Dragomir le zambeste din libertate procurorilor DNA

Judecatorii CAB au respins, astfel, contestatia procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti fata de hotararea prin care Tribunalul a decis ca fostul presedinte al LPF sa fie cercetat in libertate. „Nici ei nu au mintit, nici noi nu am mintit. RCS-ul a avut un intermediar, Liga a avut un singur intermediar. Ei cand au vazut ca sunt vreo 20 si ceva de arestati, cu fel de fel de firme fantoma, le-am si spus ca daca eu sunt in vreuna dintre astea sau am stat cu vreunul de vorba un minut in viata mea, dati-mi cea mai mare pedeapsa din lume. Sunt nevinovat suta la suta. Procurorii pot sa spuna orice”, a comentat Dumitru Dragomir. Fostul presedinte al LPF a adaugat ca vanzarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal a fost facuta in urma unei licitatii publice: „Eu am facut licitatie publica. De ce nu s-au cumparat la licitatie publica toate si s-au cumparat numai trei pachete? Acolo este intrebarea. Eu ar trebui sa fiu felicitat ca am adus, in loc de 37 milioane, cat mi-au dat toate cluburile in scris, 57 de milioane”.
Tribunalul Bucuresti a decis, in 8 aprilie, cercetarea in libertate a lui Dumitru Dragomir si arestarea preventiva a oamenilor de afaceri Mihai Corbu si Radu Arhire, in acest dosar al drepturilor tv.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger