AcasăRecomandariDumitru Dragomir i-o plateste lui Mircea Sandu: STENOGRAMELE RUSINII

Dumitru Dragomir i-o plateste lui Mircea Sandu: STENOGRAMELE RUSINII

Miercuri, fostul presedinte al LPF a aruncat in aer fotbalul romanesc dupa ce a facut o serie de dezvaluiri incendiare despre candidatura lui Gica Popescu la sefia Federatiei.

Dragomir s-a razbunat pe fostii sai amici

Convins ca a fost indepartat de la conducerea Ligii Profesioniste de Mircea Sandu si apropiatii acestuia, printre care se numara si Gica Popescu, Dumitru Dragomir s-a decis sa le-o plateasca „dusmanilor” cu varf si indesat. Miercuri, pe „oracoluldinbalcesti.ro”, ex-presedintele LPF a lovit cu o stenograma uluitoare: discutie halucinanta intre Sandu, Popescu, Dumitru Mihalache, Adalbert Kassai si Anghel Iordanescu! „Cinci oameni importanti (…), pe care ii voi numi grupul «Chinta sparta», s-au reunit in biroul lui Mircea Sandu, inainte de alegeri. Dezvaluirile sunt uluitoare: cum se folosesc banii din bugetul Federatiei, influente politice si multe altele. Pana la urma, ca in argoul pocheristilor,  „Chinta sparta” a avut asul grandat, adica fals! (…) Acestia s-au adunat pentru a pune la punct strategia prin care Gica Popescu sa ajunga presedinte al FRF. Iata discutia, reprodusa ca intr-o stenograma cu mici marje de eroare”. Asa si-a inceput Dragomir materialul care spulbera imaginea si-asa sifonata a fostei glorii a echipei nationale.

Actul I

Trezorierul Filimon trebuie sa trimita „niste lovele” la Brasov

In prima parte a discutiei, Sandu vrea sa se asigure ca Bela Kassai a „aranjat totul la Brasov”. Raspunsul ex-secretarului general al FRF il baga-n poveste si pe Vasile Filimon, trezorier al Federatiei la momentul respectiv: „Am aranjat totul, dar trebuie sa dam ceva lovele”. Ordin de la „Nasu”:  „Vorbeste cu Filimon si sa avem tot ce ne trebuie, vezi sa nu lipseasca ceva. Gica, sa-ti faci un speech (…), acesti presedinti ai asociatiilor judetene sunt foarte importanti”. Tot Kassai are ultimul cuvant in acest prim act: „Mai da-i in ma-sa, ca ii rezolva Goga! Nu te speria, Gica!”.

Actul II

„Baciul” e sigur pe el, „gata, s-a terminat” cu procesul!

Chiar daca magistratii Curtii de Apel inca nu se pronuntasera in „Dosarul transferurilor”, Gica Popescu era convins ca nu poate pati nimic. Mai ingrijorat decat el parea Mircea Sandu: „Bai, veniti toti, ca nu-i de glumit. Nu lasati totul pe Bela. Gica, eu zic ca e bine sa-si depuna dosarele inca unul sau doi pentru ca, fereasca Dumnezeu, nu se stie ce se intampla cu procesul vostru”. „Ce sa se intample, bre? Procurorul imi cere pedeapsa cu suspendare. Gata, s-a terminat, vedeti doar ca statutul FRF sa fie in regula cu suspendarea asta!”, a raspuns sigur pe el actualul locatar al Penitenciarului Rahova.

Actul III

„Gabi Oprea m-a asigurat ca totul este ok”

In calitate de director tehnic al Federatiei, fostul selectioner Anghel Iordanescu s-a bagat si el in seama la discutii si, vrand sa-si dea importanta, i-a asigurat pe toti cei prezenti ca inclusiv ministrul de Interne este cu ei! „ Nu-l bate nimeni pe Gica, mai ales ca am vorbit si cu Gabi, si m-a asigurat ca totul este ok”, afirma Iordanescu la un moment dat. Chiar daca Mircea Sandu a insistat pentru un plan B – „Ba, sunteti nebuni daca nu va luati nicio masura de precautie! Gica, nu-I rau sa avem si planul doi (…), se pot intampla multe” -, care ar fi constat in depunerea mai multor candidaturi (Kassai, Mihalache si Iordanescu erau vizati), Popescu Gheorghe are ultimul cuvant. Transant, „Baciul” ii ameninta pe cei prezenti in sala: „Daca isi mai depune cineva dosarul de participare, inseamna ca ma tradati si vreti sa ma trimiteti la puscarie. Nu vreau sa aud de asa ceva! Ce si cum ne-am inteles, asa va rog sa ramana. Toti sunteti in echipa mea, in conditiile pe care le-am stability (…) Fara planuri, dom presedinte! Am lucrat prea frumos ca sa pierdem (…) Am prea multe promisiuni, atat din partea politicului, cat si din judete. Va repet, cine-si depune dosarul, nu mai este in echipa cu mine! Eu voi concura singur impotriva moldovenilor si toata lumea de aici, din judete si oamenii politici mi-au promis ca ma sprijina si sunt siguri ca voi fi presedintele FRF”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger